LIDL Romania: Anuntul care a SURPRINS MILIOANE de Clienti

LIDL Romania a facut un anunt care a luat prin surprindere milioane de clienti din toata Romania, foarte multi fiind bucurati de ceea ce au aflat.

LIDL Romania filtru

LIDL Romania a facut in cursul ultimelor ore un anunt care a luat prin surprindere foarte multa lume, iar asta din cauza faptului ca vorbim despre un mesaj impresionant care vine sa bucure extrem de multe persoane. Mai exact, cei de la LIDL Romania au creat isterie in randul clientilor din toata tara dupa ce au adus in magazine perechea de sneakers in culorile magazinului, si a drapelului national al Romaniei, foarte multa lume cumparandu-i.

LIDL Romania nu a putut aduce suficient de multi pentru a acoperi cererea de pe piata, insa incearca sa compenseze totul acum cu filtre pe Instagram care prezinta perechea de pantofi de sport pe care ii vinde. Chiar daca un filtru pe Instagram nu este produsul in sine, macar cei de la LIDL Romania incearca sa ii ajute pe romanii din toata tara sa se bucure macar de atat cand vine vorba despre produsul sau atat de special, pana la urma.

LIDL Romania: Anuntul care a SURPRINS MILIOANE de Clienti

LIDL Romania ofera acest filtru pentru cei care publica story-uri in reteaua de socializare Instagram, si puteti vedea in imaginea de mai sus cam cum arata acestea, asa ca va puteti face o idee cu privire la ceea ce veti avea disponibil. Filtrul special al celor de la LIDL Romania este disponibil chiar in cadrul paginii lor de pe reteaua de socializare, deci va trebui sa mergeti acolo pentru a il activa si a il putea folosi in pozele pe care le publicati.

LIDL Romania a facut si concursuri cu aceasta pereche de sneakers, din moment ce ea este atat de populara, si e normal ca acest lucru sa se intample pentru ca foarte multa lume e dornica sa cumpere produsul. Avand in vedere ca stocurile acum sunt epuizate, este de asteptat ca LIDL Romania sa readuca modelele in perioada urmatoare, insa cat va dura pana cand ele vor fi disponibile din nou, e greu de spus in momentul de fata.

LIDL Romania nu a oferit vreo informatie cu privire la data posibila pentru repunerea in vanzare a perechii de sneakers, asa ca trebuie doar sa asteptam pentru a vedea exact cat va dura pana cand ei vor fi disponibili in mod oficial.