WhatsApp: Utilizatorii FRUSTRATI de Noua PROBLEMA Enervanta

WhatsApp are o noua problema serioasa care genereaza frustrare in randul multor utilizatori din intreaga lume, iata ce trebuie sa stii despre ea.

WhatsApp izolat

WhatsApp are o serie de probleme care au ramas nerezolvate de foarte multa vreme, insa exista si probleme noi care apar in mod constant, iar astazi vorbim despre una care se manifesta de nu chiar atat de multa vreme. Mai exact, unii dintre utilizatorii WhatsApp raporteaza faptul ca pentru clipurile video YouTube care le sunt partajate in conversatii nu mai apar acele preview-uri care le spun despre ce este vorba in respectivul clip video trimis.

WhatsApp are aceasta problema de cateva luni pentru anumite persoane, si de doar cateva zile pentru altele, insa e clar ca este vorba despre ceva destul de vechi, care a inceput sa se manifeste la mult mai multa lume acum. Problema nu are legatura cu faptul ca astazi YouTube, impreuna cu alte servicii ale Google, au fost indisponibile pentru diverse perioade de timp, WhatsApp avand aceasta problema si cand totul functiona fara probleme.

WhatsApp: Utilizatorii FRUSTRATI de Noua PROBLEMA Enervanta

WhatsApp are aceasta functionalitate implementata multumita celor de la YouTube si a informatiilor care pot fi preluate din serverele platformei detinute de catre Google, si e posibil ca problemele sa vina chiar de acolo. Unii au spus ca anumite modificari facute pentru serverele YouTube pot impiedica vizualizarea de preview-uri pentru clipuri video in cadrul WhatsApp, dar deocamdata nimeni nu stie clar de unde vine problema, si nici macar in versiunile beta ale aplicatiei platformei de mesagerie ea nu a fost rezolvata inca.

WhatsApp a implementat aceasta functionalitate cu mai bine de un an de zile in urma pentru aplicatia de mesagerie, foarte multa lume folosindu-se de ea pentru a vedea ina vans ce ar urma sa acceseze, daca vor sa faca asta. Eliminarea preview-ului pentru clipuri video ii obliga pe utilizatorii WhatsApp sa acceseze acel clip pentru a vedea despre ce este vorba in el, insa e posibil ca totul sa fie doar pentru o perioada foarte limitata de timp.

WhatsApp inca nu a recunoscut aceasta problema pentru aplicatia sa, insa pentru ca ea afecteaza un numar mare de utilizatori, e de presupus ca va fi rezolvata cat se poate de repede pentru a readuce functionalitatea la normal.