Guvernul Romaniei: Cererea pentru Romani de Sarbatori

Guvernul Romaniei evitare contacte sarbatori

Guvernul Romaniei, prin primul-ministru interimar, vine cu o cerere foarte importanta pentru toti romanii din toata tara, si le cere sa evite contactul cu persoanele din famili in perioada sarbatorii Craciunului, sau a Anului Nou pentru a impiedica o infectare, atat in cazul propriu, cat si al persoanelor dragi.

Guvernul Romaniei se pregateste si pentru o posibila crestere a numarului de cazuri noi de Coronavirus in Romania, ceva ce e foarte posibil sa se intample in cazul in care cererea nu e ascultata, dar totul depinde foarte mult de ceea ce aleg sa faca romanii in urmatoarea perioada.

“Aş face o recomandare în calitate de cetăţean. La rândul meu, sunt şi fiu şi părinte şi bunic şi fiecare dintre noi trăim emoţia aceasta, a sărbătorilor de iarnă, poate este perioada cea mai încărcată emoţional, când ne dorim să călătorim, să ne vedem părinţii, să ne vedem copiii, să ne vedem nepoţii, să ne vedem rudele, în general; ţinând cont de situaţia în care ne găsim, aş recomanda să facem în aşa fel încât să limităm deplasările, să limităm expunerea la riscul răspândirii acestui virus şi, cu certitudine, vor fi zile şi ani de aici înainte în care să putem să ne bucurăm de tot ceea ce înseamnă spiritul acestor sărbători. Asta este modul în care eu, ca cetăţean, voi proceda în această perioadă.”