DACIA Duster: Vestea PROASTA pentru Modelul Generatiei a 3-a

DACIA Duster in versiunea de generatie a 3-a este in centrul unei vesti foarte proaste pentru clientii care o asteapta, iata la ce nu se asteptau oamenii.

DACIA Duster costisitoare

DACIA Duster va avea lansat un model complet nou de generatie a 3-a de catre cei de la DACIA, iar acesta va aduce cu el foarte multe schimbari extrem de interesante de care sa va putea bucura foarte multa lume in viitor. Pentru versiunea de generatie a 3-a a DACIA Duster sunt asteptate atat de multe schimbari incat e greu de imaginat cate ar putea fi oferite in anumite modele din serie, si cate vor fi disponibile ca dotari standard pentru toti clientii.

DACIA Duster va avea totusi o schimbare foarte importanta lansata de catre producatorul roman, mai exact includerea unei cutii de viteze automata cu tehnologie CVT, aceasta ajungand deja in modelele Logan 3. Problema este ca doar versiunea Comfort, de top, a Logan 3 ofera aceasta cutie de viteze automata CVT pentru clientii din toata Romania, acesta fiind si modelul cel mai scump din serie, deci e de asteptat ca in cazul DACIA Duster lucrurile sa fie la fel.

DACIA Duster: Vestea PROASTA pentru Modelul Generatiei a 3-a

DACIA Duster cu optiunea de a avea o cutie de viteze automata CVT ar putea avea un pret de vanzare si cu pana la 50% mai mare decat cel al versiunii standard, asa cum se intampla in cazul Logan 3 in momentul de fata. In aceasta idee, e posibil ca o DACIA Duster cu aceasta cutie de viteze automata CVT sa coste chiar si 20.000 de euro, o suma foarte mare pentru SUV-urile producatorului roman, dar tehnologia de acest gen nu este ieftina, din pacate.

DACIA Duster va fi o masina foarte dorita de catre foarte multi clienti, chiar si cu o cutie de viteze automata CVT care va creste pretul modelelor de top, insa cei care isi doresc asa ceva, vor plati banii pentru noutatile majore. DACIA Duster va avea mai mult ca sigur si alte schimbari importante in acest model special care va ajunge pe piata, asa ca ramane doar sa vedem exact ce a pregatit producatorul roman pentru noi, astfel incat sa ne putem bucura de dotari.

DACIA Duster va fi lansata in versiunea de generatie a 3-a undeva prin 2023 – 2025, conform celor mai recente zvonuri, totul depinzand de procesul de dezvoltare care este in plina desfasurare acum.