LUNA: Foarte IMPORTANT Anunt care Vizeaza INTREAGA Omenire

LUNA este in centrul unui foarte important anunt care vizeaza intreaga omenire, iata ce eveniment istoric a avut loc, si cum ne influenteaza pe toti.

LUNA plantare

LUNA ramane in centrul atentiei lumii intregi de ceva vreme pentru ca exista foarte mare interes pentru a o explora si mai in detaliu, pentru a o coloniza, si a o transforma intr-un punct de plecare spre planeta Marte in viitor. Inainte ca acest lucru sa se intample, iata luna aceasta s-a intamplat ceva cu adevarat impresionant pe luna, China devenind a doua tara care a anuntat ca a amplasat un steag pe satelitul natural al Pamantului, ceva ce va ramane in istorie.

LUNA a avut pana acum un singur stea prezent pe suprafata sa, cel al SUA, amplasat de catre NASA in urma misiunii din anii ’60 care a dus primii oameni pe satelitul natural al Pamantului, desi nu toata lumea a crezut ca totul a fost adevarat. In ciuda acestui lui, iata ca acum vedem si de la China o realizare similara, si asta ar putea da startul unor misiuni similare din partea altor puteri mondiale pentru a arata ca sunt capabile sa ajunga pe luna, si sa faca asta.

LUNA: Foarte IMPORTANT Anunt care Vizeaza INTREAGA Omenire

LUNA plantare steag

LUNA a avut steagul amplasat pe suprafata sa de catre un modul lunar trimis de catre China pentru a aduna probe de sol in vederea analizarii, acesta facandu-si treaba, si trimitandu-le deja in drumul spre Pamant. Realizarea de pe luna pe care China a anuntat-o in mod oficial ramane totusi una impresionanta, iar asta pentru ca este prima oara in ultimii 50 de ani cand o asemenea realizare a fost facuta de catre vreo alta natiune, si ar putea fi doar inceputul.

LUNA este explorata de catre foarte multe tari in momentul de fata, si o varietate de nave spatiale se invart in jurul sau pentru a inregistra cat mai multe informatii inainte ca astronautii sa revina pe suprafata sa dupa 2024. Mai mult decat atat, avand in vedere ca se incearca realizarea unei colonizari a lunii, NASA si alte agentii spatiale vor sa vada daca exista vreo sansa ca acolo sa poata fi stabilite baze lunare, si ce reusurse pot fi folosite pentru sustinerea lor.

LUNA va ramane fara discutie in atentia lumii intregi in cursul urmatorilor ani, si va fi explorata mai intes, dar mai important, s-ar putea sa vedem noi tari care isi amplaseaza steagurile acolo.