DIGI Romania: Vestea de ULTIMA ORA, e GRATUIT pentru Craciun

DIGI Romania a anuntat astazi o veste de ultima ora pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce ofera gratuit incepand de acum si pana dupa Craciun.

DIGI Romania calitate

DIGI Romania a lasat milioane de clienti din toata tara “cu gura cascata” cu o noua veste foarte importanta pe care a publicat-o astazi, si care aduce de Craciun o noua foarte mare gratuitate pentru romanii care-i folosesc serviciile. Mai exact, cei de la DIGI Romania au edcis ca drept surpriza de Craciun sa le ofere tuturor clientilor care au servicii de televiziune posibilitatea de a urmari posturile sale 4K in mod gratuit, dar nu din 25 decembrie, ci chiar de acum.

DIGI Romania ofera gratuit posturile sale de televiziune pentru toti clientii care au abonamente de acest gen, dar si televizoare compatibile, gratuitatea fiind disponibila pana la finalul acestui an in toate zonele din tara. DIGI Romania a luat o decizie extrem de interesanta, iar asta pentru ca in mod normal extraoptiunea 4K este oferita clientilor la pretul de 5 LEI pe luna, insa iata ca pentru finalul acestui an e disponibila gratuitatea pentru toata lumea.

DIGI Romania: Vestea de ULTIMA ORA, e GRATUIT pentru Craciun

DIGI Romania calitate 4K gratuit

DIGI Romania vrea sa atraga cat mai multi clienti la extraoptiunea 4K, care ofera posibilitatea de a vedea posturile de televiziune DIGI 4K si Eurosport 4K, ambele avand o varietate de continut in format Ultra HD pentru urmaritori. Oferirea DIGI 4K nu e tocmai o premiera pentru cei de la DIGI Romania, doar ca n-au mai facut de ceva vreme asa ceva, si lumea a apreciat intotdeauna cand posturile de televiziune 4K au fost oferite fara plata in tara noastra.

DIGI Romania ofera gratuitate pentru DIGI 4K si Eurosport 4K timp de 2 saptamani anul acesta, iar cei care vor dori sa vada in continuare continutul si dupa finalul anului, vor trebui sa plateasca 5 LEI pe luna pentru asta. Oricine are un abonament de televiziune de la DIGI Romania, si un televizor 4K, poate sa cauta deja DIGI 4K si Eurosport 4K, astfel incat sa puteti urmari tot continutul disponibil chiar din acest moment, si a va bucura de calitatea ridicata.

DIGI Romania nu va oferi prea curand in 2021 extraoptiunea sa 4K in mod gratuit, asa ca profitati acum cat ea este oferita fara plata pentru a nu regreta ca nu ati ales sa o faceti inca.