Samsung GALAXY S21: Prima IMAGINE OFICIALA, DATA Lansarii

Samsung GALAXY S21 apare astazi intr-o prima imagine de presa care ne prezinta cum va arata noul model de telefon al companiei in momentul lansarii.

Samsung GALAXY S21 imaginea

Samsung GALAXY S21, in versiunea 5G, are astazi prezentata si prima imagine oficiala de presa inainte de lansare, iar impreuna cu ea avem si o confirmare pentru data de lansare pe care o asteapta toata lumea. Mai exact, 14 ianuarie urmeaza sa fie data la care Samsung GALAXY S21 va fi lansat in mod oficial pentru utilizatorii din intreaga lume, sau cel putin asta ne spune evleaks, celebrul leaker care are doar informatii corecte vis-a-vis de lansari.

Samsung GALAXY S21 arata, in imaginea de mai sus, fix precum modelul care este vandut in momentul de fata pe pietele din intreaga lume, poate cu niste margini ceva mai subtiri, adica fix ceea ce dorea multa lume. Am mai vazut imagini de acest gen cu telefoanele din seria Samsung GALAXY S21 pana acum, iar asta pentru ca diferentele intre cele doua generatii vor fi mici spre inexistente, pentru toate cele trei modele de telefoane din ambele serii.

Samsung GALAXY S21: Prima IMAGINE OFICIALA, DATA Lansarii

Samsung GALAXY S21 imaginea oficiala

Samsung GALAXY S21 nu are altceva dezvaluit de catre leaker impreuna cu aceasta imagine, separat de data de 14 ianuaire, cea care a fost anuntata de catre alte surse ca fiind cea programata pentru prezentarea telefonului. Pana atunci, cei de la Samsung par destul de pregatiti sa ofere si informatii oficiale cu privire la Samsung GALAXY S21, insa totul depinde de interesul pe care-l vor afisa oamenii cu privire la cele trei modele noi de telefoane in anul 2021.

Samsung GALAXY S21 va veni cu un procesor mai bun, un ecran mai bun, o baterie de capacitate mai mare, un mediu de stocare mai rapi, dar schimbarile pentru design vor fi minore, dupa cum puteti vedea si din poza deja. Din pacate, poza nu spune toata povestea in legatura cu seria Samsung GALAXY S21, si asta pentru ca vor veni foarte multe noutati, dar in principal in interiorul telefonului, si mult mai putin la exteriorul sau.

Samsung GALAXY S21 ar putea fi lansat in magazine pana la inceputul lunii februarie, dar inca nu stim mai nimic 100% sigur in legatura cu o posibila decizie de acest gen a companiei Samsung.