Guvernul Romaniei: Se Impun NOI Masuri de RESTRICTIE in Romania ?

Guvernul Romaniei Impun NOI Masuri RESTRICTIE Romania

Guvernul Romaniei este in mod constant intrebat daca se vor impune noi masuri de restrictie in Romania, iar astazi avem un nou raspuns oferit de catre primul-ministru cu privire la ceea ce se va intampla in perioada urmatoare in tara noastra din acest punct de vedere.

Guvernul Romaniei nu are in plan sa impuna noi masuri de restrictie in tara noastra, iar asta pentru ca probabil nu se asteapta si la o crestere a numarului de cazuri, cel putin nu una mare, desi au avut loc alegerile parlamentare, si vin sarbatorile de iarna, iar dupa aceea se poate intampla orice.

“Nu in aceasta luna, nu in aceasta perioada, nu in perioada sarbatorilor de iarna. Acum, din datele pe care le avem, nu vedem o crestere spectaculoasa, ca sa impunem aceste… ca sa impuna o astfel de decizie. (…) Putem sa constatam o scadere in fiecare zi a numarului de persoane pozitive, ceea ce ne determina ca in perioada imediat urmatoare sa nu luam masuri, ceea ce s-a si concretizat in Hotararea de guvern adoptata vineri, astfel incat sa ramanem in paleta de masuri stabilita prin hotararea anterioara.”