Raed Arafat: NU Trebuie sa Existe Petreceri de Sarbatori in Romania

Raed Arafat petreceri sarbatori

Raed Arafat a spus ca romanii nu trebuie sa faca petreceri in strada, sau acasa, in perioada sarbatorilor de iarna pentru a se evita cresterea cazurilor noi de Coronavirus in Romania, si e nevoie ca toata lumea sa respecte masurile de preventie care sunt impuse acum.

Raed Arafat spune ca e sigur ca in momentul in care autoritatile vor afla despre posibile petreceri organizate de catre oameni care nu respecta masurile de preventie, ele vor fi oprite, si acele persoane amendate, pentru ca exista risc major de infectare.

“Cât mai puțin contact, cât mai puţină mobilitate şi portul măştii (sunt recomandate în această perioadă) Am văzut invitaţii la petrecerii: ‘Veniţi că va fi petrecere discretă şi nu va vedea nimeni’. Nu există aşa ceva!

În secunda în care aceste petreceri se organizează şi se află de ele, eu sunt convins că vor interveni şi vor lua măsurile cele mai serioase împotriva celor care le organizazază colegii mei de la ordine publică.

E un risc major în aceste zile să organizăm petreceri şi dansuri în timpul sărbătorilor. Mai degrabă, să facem sărbători mai restrânse anul acesta şi să putem să ne bucurăm mai bine de ele anul viitor.”