Posta Romana: Mesajul Important pentru Romani de Craciun

Posta Romana Mesaj Romani Craciun

Posta Romana are un mesaj foarte important pentru Craciun pentru toti romanii din tara, iar asta pentru ca le permite oamenilor sa faca online carti postale care pot fi expediate oriunde in Romania, fara ca ei sa mearga fizic in vreunul dintre oficiile postale.

Posta Romana ofera de ceva vreme posibilitatea de a face carti postale de la distanta, insa de Craciun totul este mult mai special decat in mod normal, asa ca le puteti face o surpriza foarte frumoasa celor dragi cu ajutorul companiei nationale.

„MyPostalcard. Pentru cei care cred că nu există Crăciun reușit fără amintiri tipărite pe hârtie!

Încarcă pe site-ul Poștei Române fotografiile pe care le realizezi în perioada sărbătorilor de iarnă, iar noi le transformăm în cărți poştale şi le expediem direct la adresa celor dragi ţie!”

Articolul precedentRaed Arafat: Anuntul DUR pentru TOATA Romania
Articolul următorGuvernul Romaniei: ALERTA de Craciun pentru Romanii din Tara
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.