PS5: SECRETELE Dezvaluite de Dezasamblarea iFixIt (VIDEO)

PS5 are astazi primele dintre secretele sale serioase dezvaluite de catre prima dezasamblare facuta de catre cei de la iFixIt, iar multumita lor putem vedea cum arata in interior cea mai dorita consola de catre utilizatorii din intreaga lume in momentul de fata.

PS5 este o consola foarte complexa, cu hardware de ultima generatie integrat de catre cei de la iFixIt, astfel ca vorbim si despre o experienta cu mult diferita in comparatie cu modelul anterior, iar dezasamblarea de mai sus ne arata si ce anume sustine performantele pe care ea le ofera.

PS5 a fost dezasamblata si de catre cei de la Sony inainte de a fi lansata, insa cei de la iFixIt fac exact ceea ce fac ei de obicei, si incearca sa descopere secretele pe care compania japoneza a evitat sa le prezinte pentru clientii din intreaga lume.

PS5 are o veste foarte proasta dezvaluita, mai exact ca unitatea optica nu poate fi inlocuita din consola fara sa fie inlocuita si placa logica pentru el, procedura in sine fiind extrem de complicata, tehnic posibila, dar extrem de greu de facut, in final.

PS5 are totusi o alta mare problema, este foarte greu de gasit in magazine, si are preturi de vanzare foarte mari cand este pusa in distributie prin medii terte, astfel ca mai toti cei care o doresc acum, nu prea au sanse sa o gaseasca pe undeva.