Kaufland: IMPORTANT Anunt, ce le da GRATUIT Azi Clientilor

Kaufland are un important anunt pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea, si cum profiti acum.

Kaufland intuitie

Kaufland a inceput de dimineata sa isi surprinda in mod pozitiv clientii din toata Romania, marele lant de hypermarket-uri publicand din nou astazi ceea ce foarte multi dintre clienti asteptau deja, continuarea concursului de Craciun. Cei de la Kaufland au decis sa continue astazi cu un nou cuvant magic pe care clientii din toata tara ar trebui sa il ghiceasca, si sa il inscrie in website-ul sau pentru a participa la concursul care ofera gratuit un premiu interesant.

Kaufland ofera si astazi in mod gratuit un voucher in valoare de 500 de LEI pentru clientii din toata tara, insa doar daca ei ghicesc cuvantul magic, in baza a ceea ce puteti vedea deja mai jos. Kaufland ofera indicii inclusiv pe Instagram pentru cei care vor sa ii ghiceasca cuvantul magic, asa ca aveti mai multe modalitati prin care puteti gasi cuvantul potrivit pentru a avea posibilitatea de a va inscrie in acest concurs foarte interesant de astazi.

Kaufland: IMPORTANT Anunt, ce le da GRATUIT Azi Clientilor

Kaufland ofera astazi un voucher de 500 de LEI care poate fi folosit pentru cumparaturi de bauturi pentru Craciun, astfel ca nu veti putea cumpara alimente, ci doar bauturi, probabil altat alcooloce, cat si non-alcoolice. Ieri cei de la Kaufland au oferit posibilitatea de a castiga un voucher care permitea cumparaturile de orice fel din magazinele sale, insa acum limiteaza folosirea voucherului sau doar la bauturile care sunt oferite in cadrul magazinelor.

Kaufland a mai oferit in cursul zilelor trecute doar vouchere care puteau fi folosite pentru cumpararea unui set limitat de produse, astfel ca vorbim despre noutati mult mai interesante disponibile acum pentru noi. Cei de la Kaufland continua totusi acest concurs foarte bun pentru clientii din toata Romania, si asta vine ca o veste grozava, pentru ca pana de Craciun vom putea castiga o varietate de vouchere, de diverse valori, pentru cumparaturi.

Kaufland nu e singurul lant de hypermarket-uri care are premii de acest gen disponibile, dar e cel care ofera valorile cele mai mari pentru voucherele pe care le pune la dispozitia noastra.