DACIA Duster Thesis: Modelul ULUITOR la care NU Puteai VISA

DACIA Duster Thesis este un model uluitor de SUV de la producatorul roman, iata ce nici macar nu puteai visa in legatura cu masinile de la Mioveni.

DACIA Duster Thesis este o versiune complet uluitoare a SUV-urilor fabricate de catre producatorul roman in momentul de fata, si vorbim despre ceva ce foarte multi dintre clienti nici nu visau ca ar putea vedea. DACIA Duster Thesis este un concept de masina pe care cei de la DACIA ar putea sa o produca, insa desigur ca nu e unul facut de catre Renault, ci de catre entuziasti carora le place cu adevarat seria de masini fabricate in Romania.

DACIA Duster Thesis este un model gandit pentru anul 2045, adica foarte departe de acest moment, insa chiar si pentru o asemenea data, pare extrem de improbabil sa vedem o asemenea masina lansata de catre DACIA. Este adevarat ca producatorul de la Mioveni a luat decizia de a fabrica in 2020 noi modele foarte interesante de masini, insa de aici si pana la o DACIA Duster Thesis precum cea din clipul video de mai sus este o cale foarte, foarte lunga.

DACIA Duster Thesis: Modelul ULUITOR la care NU Puteai VISA

DACIA Duster Thesis ar putea fi o masina de fis pentru foarte multi dintre clientii celor de la DACIA, sau pentru cei carora in mod normal le plac alte tipuri de masini, insa nu trebuie uitat ca este doar un concept. DACIA Duster Thesis e o masina care arata foarte interesant in clipul video de mai sus, dar separat de asta, e cam imposibil de crezut ca ar putea fi produsa vreodata de catre cei de la Mioveni, sau cel putin aceasta concluzie o putem trage.

DACIA Duster Thesis nu zboara in 2045, ci ramane tot pe 4 roti, spre dezamagirea unora care probabil se asteapta ca pana atunci sa avem masini zburatoare, dar acest lucru nu e realist de imaginat nici acum. Pe de alta parte, DACIA Duster Thesis arata ca o masina din viitor, complet diferita fata de ceea ce vinde in momentul de fata producatorul de la Mioveni, asa ca unii probabil vor spera ca aceasta masina sa fie produsa in viitor.

DACIA Duster Thesis este un concept care ar putea ramane doar un vis, sau ar putea fi o masina de vis pentru unii, insa este interesant de vazut ce isi pot imagina unii dintre graficieni.