WhatsApp: Noua Functie SECRETA pentru MILIOANE dintre Oameni

WhatsApp are o noua functie secreta dezvaluita pentru milioane de oameni din intreaga lume, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre marea schimbare.

WhatsApp imbinare

WhatsApp are dezvaluita in mod oficial o noua functie secreta care ajunge pentru milioane de oameni din intreaga lume, una foarte importanta despre care trebuie sa stii pentru ca poate fi extrem de utila pentru tine. Mai exact, cei de la WhatsApp au inceput sa testeze o noua functie pentru WhatsApp Web, ea fiind disponibila doar in versiune beta pentru unii dintre oamenii din intreaga lume care folosesc platforma online pentru interactiune cu reteaua de mesagerie.

WhatsApp a inceput deja sa testeze o noua functie care permite efectuarea de apeluri voce si video de catre utilizatorii din intreaga lume, insa doar cei care o au afisata in versiune beta, si doar prin intermediul platformei WhatsApp Web. Disponibilitatea in platforma WhatsApp Web a acestei functii speciale pe care WhatsApp o testeaza este ceva foarte bun, iar asta pentru ca vorbim despre indisponibilitatea ei pana in momentul de fata pe calculatoare si tablete.

WhatsApp: Noua Functie SECRETA pentru MILIOANE dintre Oameni

WhatsApp imbinare apeluri

WhatsApp ofera posibilitatea de a folosi WhatsApp Web pe tablete si calculatoare, iar asta pentru ca nu are aplicatii dedicate pentru aceste medii care sa si permita logarea in platforma fara un numar de telefon. Aplicatiile pentru iPhone si Android are cele mai multe functii pentru utilizatori, in timp ce WhatsApp a decis sa ofere in WhatsApp Web mai putine functii importante, astfel ca includerea celei pentru apeluri audio/video e o veste extrem de buna.

WhatsApp le va oferi oamenilor optiunea de a face apeluri audio si video inclusiv din WhatsApp Web fara a fi obligati sa le faca doar de pe telefoane, astfel ca vor putea vedea interlocutorii pe ecrane mult mai mari. Mai mult decat atat, WhatsApp nu va obliga oamenii sa faca trecerea la telefoane, de la tablete si calculatoare, cand vor sa faca apeluri audio si video, si aceasta functionalitate trebuia oferita de mult mai multa vreme de catre compania americana.

WhatsApp testeaza functia pentru apeluri audio si video prin WhatsApp Web cu un numar necunoscut de utilizatori, dar cand ea va fi 100% pregatita, va fi oferita pentru toata lumea ce utilizeaza platforma de mesagerie.