Orange: De Craciun MILIOANE de Clienti Primesc Asta GRATUIT

Orange are o surpriza noua si foarte buna pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce ofera gratuit de Craciun pentru toata lumea, si cum profiti.

Orange joaca

Orange a facut un nou anunt surpriza de Craciun pentru milioane de clienti din toata Romania, operatorul de telecomunicatii incercand sa bucure foarte multa lume cu ceva ce putini credeau ca vor primi foarte curand. Mai exact, cei de la Orange le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de o saptamana gratuita de utilizare a aplicatiei Orange Games pentru a incerca fara plata toate jocurile disponibile acolo, care nici nu au reclame.

Orange a facut aplicatia Orange Games special pentru a le permite romanilor sa se bucure de o experienta lipsita de reclame cand vine vorba despre jocurile pentru telefoane mobile, iar totul la un pret modic. Desi pretul pentru folosirea Orange Games este unul redus, cei de la Orange au decis totusi sa ofere in mod gratuit acces la aplicatia lor pentru o perioada de o saptamana pentrut toti cei care vor sa profite de beneficiile aduse de ea.

Orange: De Craciun MILIOANE de Clienti Primesc Asta GRATUIT

Orange este singurul operator de telecomunicatii care are o asemenea aplicatie disponibila pentur utilizatorii din toata tara, si daca nu erati siguri daca merita sa platiti pentru ea, acum va puteti convinge. Scopul aplicatiei Orange Games, lansata de catre Orange, a fost de a le oferi romanilor posibilitatea de a se juca jocurile favorite fara a fi asaltati de reclame, totul contra unei sume modice pe care o platesc lunar pentru acces la platforma.

Orange promoveaza intens aceasta aplicatie in ultima perioada, si asta in conditiile in care in aceasta perioada oamenii sunt tot mai mult in cautarea unor metode prin care sa isi ocupe timpul cat stau in casa. Aplicatia Orange Games a celor de la Orange poate fi o alternativa foarte buna in acest scop, mai ales ca intre Craciun si Anul Nou o puteti folosi gratuit in baza saptamanii de utilizare bonus pe care o ofera operatorul de telecomunicatii.

Orange distribuie aplicatia Orange Games prin intermediul App Store, si percepe 1.18 euro pe luna pentru acces la ea, insa aveti o gama foarte variata de jocuri daca decideti sa o utilizati.