DACIA Duster: Versiunea SPECIALA Visata de Clienti (VIDEO)

DACIA Duster este prezentata intr-o versiune speciala astazi, la care visau foarte multi dintre clientii din intreaga lume, cum arata modelul.

DACIA Duster este una dintre cele mai importante masini care este vanduta pe pietele din intreaga lume in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre un SUV ieftin si versatil, care este dorit de catre multi oameni. Cei de la DACIA reusesc sa vanda anual zeci de mii de unitati in lumea intreaga, iar asta pentru ca DACIA Duster ofera o varietate de dotari la un pret surprinzator de mic in comparatie cu alte modele din aceeasi categorie.

DACIA Duster poate fi totusi oricand imbunatatita, iar in clipul video de mai sus puteti vedea cum ar putea arata o versiune a SUV-ului care ar fi gandita in totalitate pentru teren accidentat, ceva ce nu e chiar asa usor de realizat. Vorbim despre o versiune a DACIA Duster care este prezentata doar sub forma de concept, dar care ar putea fi excelenta pentru drumurile nu foarte prietenoase care exista in multe zone din Romania, sau alte tari europene.

DACIA Duster: Versiunea SPECIALA Visata de Clienti (VIDEO)

DACIA Duster are in acesta prezentare si o caroserie mult mai lata, pentru a acomoda si cauciucurile speciale pentru asemenea tipuri de experiente pe care le cauta unii soferi in afara drumurilor publice. Detalii prea multe despre idee nu sunt cunoscute, dar este destul de clar faptul ca o asemenea versiune a DACIA Duster ar fi extrem de interesanta pentru foarte multa lume care nu vrea doar un SUV care sa fie folosit exclusiv pe drumurile publice.

DACIA Duster nu a fost vreodata gandita pentru a fi folosita in conditii extreme pe terenurile accidentate, ea fiind suficient de versatila pentru a fi folosita pe drumurile publice, dar si in afara lor, cu anumite limite. Desigur ca felul in care clientii isi folosesc masinile depinde in totalitate de ei, insa e destul de clar ca exista interes destul de mare ca DACIA Duster sa fie disponibila si inversiunile offroad pe care le doresc multi dintre clienti.

DACIA Duster va fi lansata intr-o versiune facelift in cursul anului viitor, dar pentru acel model nu sunt asteptate schimbari chiar atat de radicale, cel putin nu in momentul de fata.