Fortnite: Evenimentul de Craciun readuce avioanele in joc

Fortnite are un eveniment special de Craciun pregatit de catre compania Epic Games pentru toti jucatorii, iar in baza clipului video de prezentare, avioanele revin pentru jucatorii din intreaga lume, o surpriza foarte interesanta de la companie pentru toata lumea.

Fortnite are avioanele readuse in joc cu denumirea Operation Showdown, si ca de obicei, Epic Games surprinde in mod pozitiv foarte multa lume cu decizia sa de a oferi aceasta schimbare foarte interesanta pentru jucatorii care o si asteptau cu destula nerabdare.

Fortnite are acest eveniment special initiat in data de 18 decembrie, el urmand a fi activ pana in data de 15 decembrie, iar cei care se logheaza pana in data de 5 ianuarie vor primi un emote colinda in mod gratuit de la compania Epic Games, deci aveti de ce sa profitati.

Fortnite include si o serie noua de moduri de joc care pot fi incercate de catre toti jucatorii, Air Royale fiind unul dintre ele, si avand in centru avioanele pe care unii dintre jucatori le asteptau cu nerabdare pentru reimplementare in cadrul titlului celor de la Epic Games.

Fortnite va avea, in final, si o serie de obiecte speciale care vor fi disponibile in cadrul magazinului online al jocului, toate fiind gandite pentru a intra in tematica acestor sarbatori de iarna, asa ca aveti de unde sa alegeti si obiectele de care sunteti interesati.