LIDL Romania: ATENTIE, Vestea de ULTIMA ORA pentru Romani

LIDL Romania are o veste grozava de ultima ora pentru toti romanii care cumpara produse din magazinele sale, iata ce decizie a fost anuntata oficial.

LIDL Romania masina

LIDL Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din tara noastra, iar daca ati mai cumparat produse de la el pana acum, ar fi bine sa stiti despre ceva ce se intampla in aceasta perioada din an in tara noastra. Mai exact, cei de la LIDL Romania au initiat un concurs special pentru romanii din toata tara, si ofera gratuit pentru clienti o varietate de premii, printre care si un Volvo XC60, un premiu pe care oricare dintre romani si-ar dori sa-l castige.

LIDL Romania a pornit acest concurs de ceva vreme, insa el urmeaza sa se inchele imediat dupa Craciun, astfel ca mai aveti doar cateva zile in care mai puteti profita de oportunitatea de a va inscrie si a castiga nu doar masina. LIDL Romania le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga 5 telefoane iPhone 11 Pro Max cu 256 GB spatiu de stocare, 10 tablete iPad Pro 12.9 inch cu 256 GB spatiu de stocare, iar Volvo XC60 este premiul cel mare.

LIDL Romania: ATENTIE, Vestea de ULTIMA ORA pentru Romani

LIDL Romania masina volvo

LIDL Romania are acest concurs deschis pentru toti romanii care sunt dornici sa vina si sa-i cumpere produsele din magazine, astfel ca nu trebuie sa faceti nimic altceva decat sa va cheltuiti banii in locatiile din toata tara. pentru a va inscrie in acest concurs trebuie sa faceti cumparaturi in valoare de 75 de LEI din oricare dintre magazinele LIDL Romania, si sa cumparati cel putin un produs de la Deluxe, iar asa va asigurati de faptul ca sunteti in mod automat inscriei.

LIDL Romania desfasoara acest concurs doar pana in data de 27 decembrie, adica pentru o perioada foarte scurta de timp, dupa care ea va expira, si nu va mai fi disponibil ceva similar foarte curand in Romania. LIDL Romania este si singurul mare magazin online din tara noastra care are un concurs de acest gen disponibil, si ofera o masina drept premiu pentru cei interesati sa o castige in momentul de fata, deci aveti la ce sa sperati, daca sunteti dornici.

LIDL Romania va mai avea in 2021 si alte concursuri interesante disponibile, dar unul ca acesta e putin probabil sa mai vedem pana in perioada sarbatorilor de iarna in tara noastra.