Samsung GALAXY S21: Vestile PROASTE aduse de Preturile Mari

Samsung GALAXY S21 are parte astazi de o dezvaluire care vine ca o veste proasta pentur multa lume, iata ce a fost anuntat cu privire la preturi.

Samsung GALAXY S21 pret

Samsung GALAXY S21 este noua serie de telefoane pe care compania Samsung o pregateste de lansare in aceste momente, iar in baza unor noi informatii aflam ca preturile de vanzarei nu vor fi chiar atat de bune. Mai exact, se pare ca seria Samsung GALAXY S21 va fi cam la fel de scumpa precum cea S20, deci acele reduceri de preturi zvonite de catre unii, sau altii, nu se vor transforma in realitate, din pacate pentru toti cei care le asteptau.

Samsung GALAXY S21 urmeaza sa fie vandut la pretul de 850 de euro cand va fi lansat, in timp ce Samsung GALAXY S21 Plus va costa 1050 de euro, iar Samsung GALAXY S21 Ultra va fi vandut la pretul de 1400 de euro. Preturile sunt cam aceleasi cu seria S20 de anul trecut, insa foarte departe de zvonitele reduceri pentru seria Samsung GALAXY S21, iar asta va veni cu siguranta ca o mare dezamagire pentru multi dintre cei care se asteptau la ceva mai ieftin.

Samsung GALAXY S21: Vestile PROASTE aduse de Preturile Mari

Samsung GALAXY S21 nu va fi mai ieftin probabil si pentru ca vor fi implementate noi tehnologii de ultima generatie pentru telefoanele care sunt asteptate de catre foarte multi dintre clienti, deci e de asteptat sa fie totul scump. Pe de alta parte, Samsung GALAXY S21 va fi mai ieftin in comparatie cu iPhone 12, iar modelele mai scumpe vor fi mai ieftine in comparatie cu telfeoanele celor de la Apple, dar nu mai ieftine decat modelele de anul trecut.

Samsung GALAXY S21 va fi o serie scumpa pentru ca vorbim totusi despre telefoane premium, si despre componente de ultima generatie care nu sunt ieftine, astfel ca oricune isi imagina ca telefoanele vor fi ieftine, greseste. Pe de alta parte, seria Samsung GALAXY S21 ar trebui sa ofere o experienta mult mai buna decat cea aflata acum pe piata, asa ca pana la urma clientii sunt cei care castiga in baza acestor decizii luate de catre compania Samsung pentru produse.

Samsung GALAXY S21 va fi prezentat in data de 14 ianuarie de catre compania Samsung in cadrul unui eveniment special care urmeaza sa fie organizat doar online.