BCR Romania: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA pentru Clienti

BCR Romania are un anunt de ultima ora pentru toti clientii din toata Romania, iata ce decizie a fost luata, si ce trebuie sa stii chiar acum.

BCR Romania intalnire

BCR Romania a emis un anunt de ultima ora pentru toti clientii din Romania, iar asta pentru ca o foarte importanta schimbare a fost facuta, si ea vine ca o veste excelenta pentru noi toti in momentul de fata. Cei de la BCR Romania au impus cu cateva saptamani in urma obligativitatea ca toti clientii care vor sa mearga intr-una dintre sucursalele sale sa isi faca o programare in prealabil, aceasta putand fi facuta doar telefonic, pana acum.

BCR Romania a facut o schimbare foarte importanta pentru clientii sai, astfel ca acum aceste programari pot fi facute inclusiv online, astfel ca oamenii nu mai sunt obligati sa sune la telefon pentru a putea avea programarea facuta. Schimbarea e una extrem de buna pentru ca simplifica foarte mult viata oamenilor care au nevoie sa ajunga intr-una dintre agentii pentru a rezolva probleme ce nu pot fi rezolvate doar prin telefon acum.

BCR Romania: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA pentru Clienti

BCR Romania a complicat foarte mult viata multor oameni cu decizia sa de a impune obligatia de a face o programare pentru a putea fi vizitata oricare dintre sucursalele sale, insa aceasta schimbare o mai simplifica. Cei de la BCR Romania au in cadrul website-ului lor o aplicatie speciala in care pot fi facute programarile online pentru vizitarea oricarora dintre sucursalele pe care le are in toata tara in momentul de fata, si totul devine mai simplu.

BCR Romania ofera in mod gratuit acest serviciu pentru oricare dintre clientii sai din toata Romania, astfel ca puteti profita de el pentru a va programa mult mai usor pentru o vizita in sucursale. Desigur ca este complet recomandabil sa evitati in totalitate sa mergeti in sucursalele BCR Romania daca nu aveti intr-adevar de ce sa va aflati acolo, si ast apentru ca evitati astfel riscul unei posibile infectari, ceea ce e foarte important acum.

BCR Romania este deocamdata singura banca din Romania care impune programari pentru vizitarea sucursalelor, insa nu e exclus ca aceasta masura sa fie eliminata daca situatia pandemiei de Coronavirus se va imbunatati.