Vodafone: Anunt catre MILIOANE de Romani, ce Primesc GRATUIT

Vodafone are un anunt grozav pentru milioane de romani din toata tara, iata ce ofera gratuit de Craciun, si cum poti profita chiar acum de tot.

Vodafone dublare

Vodafone a anuntat o surpriza foarte mare pentru milioane de clienti din toata tara astazi, una despre care ar trebui sa stii pentru ca vine cu mari beneficii pentru foarte multi oameni in momentul de fata, si e important. Mai exact, cei de la Vodafone au decis ca de Craciun sa le faca o surpriza foarte mare milioanelor de clienti care au cartele prepay, astfel ca le ofera gratuit dublu internet si minute internationale ca parte a unei oferte speciale.

Vodafone are aceasta ofera speciala disponibila doar pentru cei care folosesc aplicatia MyVodafone in momentul de fata in Romania, si vorbim totusi despre un numar mare de oameni care o utilizeaza acum. Cei care au telefoane cu sistem de operare iOS, sau Android, pot instala aplicatia celor de la Vodafone in propriile dispozitive, si daca folosesc o cartela prepay, se pot bucura de oferta exclusiva care este disponibila pentru ei in acest moment.

Vodafone: Anunt catre MILIOANE de Romani, ce Primesc GRATUIT

Vodafone are oferta disponibila doar in cadrul aplicatiei sale pentru ca vrea sa o promoveze in randul utilizatorilor din intreaga lume, deci era de asteptat sa o vedem oferita doar acum pentru clientii sai. Cei de la Vodafone ofera de multa vreme promotii speciale doar in cadrul acestei aplicatii, astfel ca nu vorbim despre nimic din ceea ce nu am mai vazut pana acum, doar ca e vorba despre o promotie noua, care nu era disponibila anterior.

Vodafone nu are ceva similar disponibil si pentru clientii care au abonamente, asa ca e bine sa stiti acest lucru deoarece daca veti ajunge sa cautati oferte, nu veti gasi nimic pentru abonamente. Nu e exclus ca Vodafone sa ofere ceva special si pentru cei care au abonamente, asa ca mai asteptam sa vedem ce anume va mai fi disponibil de la operatorul de telecomunicatii pentru toata lumea si in perioada urmatoare inainte de Craciun.

Vodafone are aceasta promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca ar fi bine sa profitati de ea cat inca este disponibila, pentru ca s-ar putea sa dispara foarte rapid.