DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: IMPORTANT Anuntul OFICIAL privind Toti Romanii

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sunt in centrul unui foarte important anunt oficial care ii priveste pe toti romanii, iata ce a fost dezvaluit oficial.

DIGI Orange Vodafone Telekom informare trafic internet

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sunt cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara noastra, iar un anunt oficial venit recent ne dezvaluie si o schimbare importanta care a avut loc in cursul anuli 2020. Mai exact, conform autoritatilor de la ANCOM, in primele 6 luni ale anului 2020 traficul de internet inregistrat pentru DIGI, Orange, Vodafone, Telekom a crescut cu 30% in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce este impresionant.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au avut parte de aceasta crestere a traficului de internet, in principal din cauza pandemiei de Coronavirus, care a tinut lumea in case, si a determinat cautarea constanta de informatii despre virus. Pandemia de Coronavirus i-a fortat pe oameni sa fie cat mai bine informati in legatura cu masurile autoritatilor, si nu numai, iar DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au avut parte de o crestere impresionanta a traficului prin retelele proprii.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: IMPORTANT Anuntul OFICIAL privind Toti Romanii

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom informare trafic internet

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au inregistrat o crestere de 33% a traficului de internet fix, si una de 12% a traficului de internet mobil, aceasta din urma fiind cea mai mica inregistrata in ultimii ani pentru acest serviciu. Aici au fost usor uimite autoritatile din Romania de ceea ce s-a intamplat, iar asta pentru ca in mod normal DIGI, Orange, Vodafone, Telekom inregistrau cresteri mult mai mari pe acest segment, insa iata ca acum lucrurile au stat cam invers.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom a inregistrat un trafic mediu lunar de 41 GB pentru internetul fix, totul din cauza faptului ca oamenii au fost blocati in case, au facut mai mult streaming, au cautat mai multe informatii, etc. In cazul traficului de internet mobil inregistat in retelele DIGI, Orange, Vodafone, Telekom, acesta a crescut cu doar 12%, iar traficul mediu per utilizator a fost de 4.6 GB, o cifra normala pentru perioada prin care a trecut toata lumea din cauza pandemiei de Coronavirus.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom ar trebui sa aiba cifre complet diferite in S2 2020, iar asta pentru ca lumea a inceput sa iasa mai mult din case, deci traficul de internet mobil ar trebui sa fie mult mai mare.