Kaufland: ATENTIE! Mesaj de ULTIMA ORA, Doar Azi e GRATUIT

Kaufland are un nou mesaj de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere in mod gratuit doar astazi pentru toata lumea.

Kaufland traditional

Kaufland isi surprinde clientii din toata Romania cu un mesaj de ultima ora in care le spune ce pot obtine gratuit doar astazi, si asta pentru ca vorbim despre beneficii disponibile pentru o perioada foarte limitata de timp. Mai exact, cei de la Kaufland ii anunta pe romani in legtura cu faptul ca astazi au posibilitatea de a primi in mod gratuit un voucher de cumparaturi in valoare de 500 de LEI pentru anumite produse din magazinele sale din tara.

Kaufland isi continua concursul prin care le ofera romanilor din toat atara posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI daca ghicesc cuvantul magic al zilei anuntat de catre lantul de hypermarket-uri. Puteti vedea mai jos mesajul pe care cei de la Kaufland l-au publicat cu doar cateva zeci de minute in urma pentru toti romanii din tara, si vorbim despre ceva oferit in mod oficial exclusiv astazi pentru clientii din tara.

Kaufland: ATENTIE! Mesaj de ULTIMA ORA, Doar Azi e GRATUIT

Kaufland a mai redus din valoare voucherelor pe care le ofera pentru clientii sai pe masura ce ne apropiem de Craciun, astfel ca daca inainte oferea vouchere in valoare de 1000, sau 2000 de LEI, acum ofera de doar 500. E posibil ca Kaufland sa pregateasca un voucher de valoare mai mare pentru zilele urmatoare, inainte sa incheie concursul sau gandit special pentru Craciun, dar mai multe vom afla maine, sau poimane, cand sunt ultimele 2 zile de concurs.

Kaufland a oferit in toata luma decembrie premii in valoare de zeci de mii de LEI sub forma de vouchere de cumparaturi pe care clientii le pot folosi in oricare dintre hypermarket-urile sale, insa in forma limitata. Cei de la Kaufland limiteaza si acum posibilitatea de a folosi voucherul de 500 de LEI doar pentru ingrediente menite sa fie folosite pentru prepararea de mancare, deci nu toata lumea le va putea folosi pentru a cumpara chiar ce-si doreste.

Kaufland a facut foarte multa lume fericita cu al sau concurs, si continua sa surprinda in mod pozitiv, ast apentru ca vorbim despre premii foarte interesante care sunt disponibile pentru toata lumea.