Guvernul Romaniei: inceperea vaccinarii impotriva Coronavirus este pregatita

Guvernul Romaniei inceperea vaccinarii impotriva Coronavirus pregatita

Guvernul Romaniei a reiterat prin vocea primului-ministru interimar, Nicolae Ciuca, faptul ca tara noastra este pregatita pentru a incepe vaccinarea impotriva Coronavirus din data de 17 decembrie, cand multe tari din Uniunea Europeana vor incepe acest proces.

Guvernul Romaniei a lucrat intens in ultima perioada pentru a pune in aplicare strategia de vaccinare impotriva Coronavirus, asa cum a fost ea gandita de catre colonelul doctor Valeriu Gheorghita, omul care conduce echipa care va ajuta Romania sa revina la normalitate.

“Este pentru mine un prilej să subliniez că nu mai târziu de vineri am participat împreună cu președintele țării la inaugurarea centrului de depozitare a vaccinului împotriva acestui virus. Avem tot ce ne trebuie astfel încât să demarăm campania de vaccinare începând cu ziua de 27 decembrie și folosesc acest prilej pentru a-i îndemna pe totți cetățenii țării să aibă încredere în această campanie, să aibă încredere în instituțiile statului și în toate demersurile care au fost întreprinse, astfel încât să putem să avem o campanie coerentă și eficientă.”