DIGI Romania: E GRATUIT de Craciun pentru MILIOANE de Romani

DIGI Romania isi bucura milioanele de clienti din toata tara de Craciun cu beneficii gratuite pe care toti le pot accesa chiar in acest moment.

DIGI Romania craciun

DIGI Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania, cu milioane, peste milioane, de clienti in toata tara, iar de Craciun oricare dintre ei se pot bucura in mod gratuti de platforma DIGI Online. Cei de la DIGI Romania au creat de foarte multa vreme aceasta platforma pentru clientii din toata tara, ea fiind oferita gratuit pentru toata lumea, indiferent ce fel de servicii au contractate de la operator chiar acum.

DIGI Romania ofera accesul gratuit la DIGI Online de ceva vreme, nefiind o oferta speciala pentru Craciun, insa cei care nu stiau ca au acces gratuit acum la platforma, sau nu doreau sa activeze un cont de utilizator, ar putea sa o faca. DIGI Romania ofera acces la o varietate de canale de televiziune, dar si la filme, atat proprii, cat si din HBO Go, astfel ca daca nu vreti sa urmariti canalele de televiziune, puteti sa urmariti filmele pe care le ofera chiar acum.

DIGI Romania: E GRATUIT de Craciun pentru MILIOANE de Romani

DIGI Romania este disponibil in momentul de fata pentru accesare atat din cadrul website-ului operatorului de telecomunicatii, cat si prin aplicatii dedicate care sunt disponibile pentru mai toate modelele de telefoane mobile. Separat de asta, inclusiv pentru Windows 10 si macOS exista cate o aplicatie speciala care a fost lansata de catre DIGI Romania, si care permite vizualizarea intregului continut de catre toata lumea chiar in acest moment.

DIGI Romania a decis sa ofere gratuit de Craciun acces la canalele de televiziune DIGI 4K si Eurosport 4K, acestea putand fi activate de catre oricine are un televizor compatibil cu redarea de continut 4K.. Aceasta este o mare gratuitate oferita de catre DIGI Romania pentru Craciun, si merita macar sa incercati DIGI 4K si Eurosport 4K in aceasta perioada pentru a vedea daca merita sa platiti cei 5 LEI pe care-i cere pe luna operatorul de telecomunicatii.

DIGI Romania va mai avea cu siguranta si alte surprize foarte interesante in anul 2021 pentru clienti, dar deocamdata nu e nimic anuntat ca gratuitate pentru clientii din toata tara, asa ca trebuie sa asteptam.