Klaus Iohannis: Nu vor exista restrictii noi de sarbatori in Romani

Klaus Iohannis restrictii sarbatori romania

Klaus Iohannis a facut astazi un anunt foarte important, spunand ca in Romania nu vor fi impuse noi restrictii impotriva Coronavirus in perioada sarbatorilor de iarna, ceva ce am mai auzit in cateva randuri, dar multi vor fi linistiti sa auda acest lucru din nou.

Klaus Iohannis le cere romanilor sa fie vigilenti, si sa se protejeze impotriva unei posibile infectari, ceea ce ni se tot cere de ceva vreme incoace de la diverse autoritati, si ceva ce e normal pentru aceasta perioada din an, dupa cum prea bine stiti.

Articolul precedentCraciun Fericit!
Articolul următorPolitia Romana: AVERTIZAREA privind condusul sub influenta bauturilor alcoolice
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.