Samsung GALAXY S21 aduce o Premiera pentru Seria GALAXY

Samsung GALAXY S21 vine cu o premiera impresionanta pentru seria GALAXY, compania Samsung luand foarte multa lume prin surrpindere cu noutatile.

Samsung GALAXY S21 s pen wifi 6e

Samsung GALAXY S21 este noua serie de telefoane pe care compania Samsung o va lansa pentru toti clientii din intreaga lume chiar in cursul lunii ianuarie, undeva pe la jumatatea lunii, conform zvonurilor de pana acum. Mai exact, vorbim despre o premiera care va fi oferita pentru Samsung GALAXY S21 Ultra, modelul cel mai scump din serie, acesta urmand a permite folosirea S Pen, un stylus integrat in seria Note, si cu suport exclusiv pentru ea pana acum.

Confirmarea pentru aceasta premiera impresionanta pentru Samsung GALAXY S21 Ultra vine de la FCC, care a listat deja noul model de telefon dupa ce a fost certificat pentru vanzare, si a certificat inclusiv suportul pentru stylusul S Pen. Aceasta implementare in premiera pentru Samsung GALAXY S21 Ultra vine ca un prim pas pentru eliminarea seriei Note, zvonuri cu privire la punerea in aplicare a unei asemenea decizii venind de cam 2 ani de zile deja.

Galaxy S21 Ultra e primul cu suport pentru S Pen

Samsung GALAXY S21 Ultra nu va avea doar suport pentru suport S Pen ca noutate majora pentru telefoane, iar asta pentru ca inclusiv Wi-Fi 6E este integrat pentru noul model, dar si pentru noua serie. Dupa cum prea bine stiti deja, aceasta tehnologie aduce viteze Wi-Fi mult mai mari pentru telefoane, daca este folosit si un router compatibile, astfel ca seria Samsung GALAXY S21 ar trebui sa ofere o experienta mult mai buna din acest punct de vedere.

In baza a ceea ce stim pana acum, se pare ca seria Samsung GALAXY S21 va fi prezentata in mod oficial de catre compania Samsung in data de 14 ianuarie, iar daca data e respectata, lansarea va avea loc la inceput de februarie. Datele sunt avansate cu peste o luna fata de ceea ce s-a intamplat cu seria S20, insa Samsung vrea sa mai recupereze cu GALAXY S21 o parte dintre vanzarile pierdute anul acesta din cauza pandemiei de Coronavirus.

Pana in momentul prezentarii seriei Samsung GALAXY S21 vom afla fara discutie toate noutatile importante pe care telefoanele le vor aduce, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedem care sunt surprizele majore.