Telekom: ATENTIE! Anuntul Urias, ce Ofera GRATUIT Clientilor

Telekom isi surprinde milioanele de clienti din toata Romania cu un anunt urias, iata ce a decis sa ofere gratuit de Craciun pentru toti dintre ei.

telekom spirit

Telekom surprinde milioane de clienti de Craciun cu un anunt foarte important prin care transmite ce ofera gratuit pentru toata lumea chiar acum, si vorbim despre ceva cu totul special. Mai exact, cei de la Telekom le spun clientilor din toata Romania ca daca urmaresc canalele de televiziune ale celor de la DIVA in perioada aceasta, au sansa de a castiga doua televizoare inteligente printr-un simplu comentariu lasat pe Facebook.

Telekom ofera doua televizoare Samsung Smart TV cu ecrane LED de 125 cm care au rezolutie 4K si HDR, modelul UE50TU8512U, impreuna cu 10 lumanari parfumate tematice DIVA. Vorbim despre doua televizoare care sunt vandute la pretul de 4000 de LEI fiecare, conform celor de la Telekom, astfel ca indiferent cine va castiga aceste premii, va avea parte de un castig extrem de bun, televizoarele fiind une care vor permite vizualizarea oricarui continut fara probleme.

Telekom: ATENTIE! Anuntul Urias, ce Ofera GRATUIT Clientilor

Telekom nu este la primul concurs de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar conform regulamentului acesta este dedicat exclusiv clientilor, deci nu pot participa si cei care nu folosesc serviciile sale, sau care le au suspendate. Telekom le cere intai clientilor sa dea un like paginilor sale de pe Facebook si Instagram inainte de a se inscrie in concurs, si participarea se poate face in oricare dintre cele doua medii, deci fiecare poate alege ce face.

Telekom le cere deasemenea romanilor sa spuna care dintre filmele de mai sus sunt potrivite pentru a fi urmarite impreuna cu persoanele dragi, astfel ca va trebui sa faceti asta pentru a avea sansa de a va inscrie in concursul sau. Telekom nu le cere prea multe clientilor romani in momentul de fata pentru a se inscrie la concurs, astfel ca oricine va putea sa o faca in momentul de fata, deci nu exista motive sa evitati sa participati acum.

Telekom desfasoara acest concurs pana in data de 30 decembrie, deci aveti destul timp la dispozitie pentru a va inscrie, si a avea sansa de a castiga concursul pe care l-a gandit operatorul de telecomunicatii.