LUNA: Anuntul INCREDIBIL de IMPORTANT pentru Toata Omenirea

LUNA este in centrul unui anunt incredibil de important pentru toata omenirea, iata ce descoperire au facut cercetatorii pentru toti dintre noi.

LUNA protectoare

LUNA este in centrul unui anunt foarte important pentru toata omenirea, si despre care nu toata lumea stie, dar despre ale carui efecte si mai multa lume nu stie, desi ele sunt extrem de importante pentru noi toti. Mai exact, in urma unor noi analize facute de catre oamenii de stiinta s-a descoperit ca luna are mult mai multe cratere decat s-a crezut initial, iar asta inseamna ca ne-a protejat de mult mai multi asteroizi, meteoriti, comete, decat am fi crezut.

LUNA are descoperite peste 109.000 de cratere noi pe suprafata sa, conform unor noi date privind analizarea suprafetei satelitului natural al Pamantului, el fiind un protector pentru planeta noastra, cel putin in cazul unor corpuri cosmice. Asta inseamna ca luna a fost lovita de un numar urias de obiecte care calatoreau prin univers cu viteze mari, si care ar fi putut lovi Pamantul in deplasarea lor, desigur nu toate, dar o buna parte dintre ele ar fi ajuns la planeta noastra.

LUNA: Anuntul INCREDIBIL de IMPORTANT pentru Toata Omenirea

LUNA protectoare cratere
Craterele de pe luna din diverse faze de formare, conform cercetatorilor.

LUNA are in aceste 109.000 de cratere noi crescuta de peste 12 ori cifra de cratere descoperite pana in momentul de fata, si totul multumita inteligentei artificiale, plus multor imagini inregistrate de nave spatiale chinezesti. Foarte multe dintre craterele noi descoperite pe luna au dimensiuni extrem de mari, cuprinse intre 1 kilometru si 100 de kilometri, deci vorbim despre obiecte cu impact devastator care s-au ciocnit de satelitul natural al Pamantului, si care ar fi putut ajunge pe planeta.

LUNA are si cratere cu dimensiuni de 550 de kilometri, extraordinar de mari, iar pentru 19.000 dintre ele a fost stabilita si perioada de formare, unele avand vechimi chiar si de peste 4 miliarde de ani. Descoperirea in sine este una extraordinar de importanta, si ne arata cum s-a dezvoltat luna de-a lungul timpului, dar si cat de multe lovituri a suportat, unele dintre ele lasand urme adanci si foarte mari pe suprafata sa, ceea ce ar fi putut afecta serios Pamantul.

LUNA continua sa protejeze Pamantul, si este lovita in mod constant de diverse corpuri din univers, de diverse dimensiuni, astfel ca vom mai afla cu siguranta si despre alte descoperiri de acest gen in viitor.