DACIA Duster vs Skoda KODIAQ: VIDEO UIMITOR cu Test OFFROAD

DACIA Duster si Skoda Kodiaq apar intr-un test offroad uimitor care ne arata cat de mari sunt diferentele intre cele doua modele de masini in acest moment.

DACIA Duster si Skoda KODIAQ apar intr-un test offroad impresionant care ne arata cat de bine se descurca cele doua masini in conditii de utilizare in afara drumurilor publice, si puteti face o alegere in constiinta de cauza intre masini. Vorbim despre DACIA Duster de generatie actuala, cu motor TCe de 150 de cai putere, in fata sa stand o Skoda KODIAQ tot de generatie actuala, care are in schimb un motor de 2 litri cu 190 de cai putere, deci vorbim despre o diferenta considerabila.

Skoda KODIAQ si DACIA Duster din acest clip video sunt modelele cu toate optiunile posibile incluse, intre preturile de vanzare ale celor doua modele de masini fiind o diferenta de 16.000 de euro, considerabila. Desigur ca aceasta diferenta de 16.000 de euro intre Skoda KODIAQ si DACIA Duster nu se vede chiar atat de bine in ceea ce priveste felul in care cele doua masini se comporta in afara drumurilor publice, care mai sunt si acoperite de zapada.

DACIA Duster vs Skoda KODIAQ: VIDEO UIMITOR cu Test OFFROAD

DACIA Duster nu se comporta totusi la fel de bine precum Skoda KODIAQ cand vine vorba despre rularea pe zapada, masina drupului Volkswagen reusind sa obtina o aderenta mult mai buna. Desigur ca aici conteaza foarte mult greutatea si cauciucurile, insa inclusiv felul in care Skoda KODIAQ si DACIA Duster au gandite sistemele care calculeaza felul in care trebuie distribuita puterea la roti, iar cuplul joaca deasemenea un rol important aici.

Skoda KODIAQ se descurca mult mai bine decat DACIA Duster pe zapada, cel putin in acest clip video, iar diferenta e destul de mare din acest punct de vedere, ceva ce poate ca nu toata lumea se astepta. Pe de alta parte, in ceea ce priveste comfortul, e foarte posibil ca acea diferenta de 16.000 de euro intre Skoda KODIAQ si DACIA Duster se simta destul de bine, dar despre asta nu au vorbit soferii, insa nimeni n-a pus DACIA in fata Skoda cand vine vorba despre comfort.

DACIA Duster este o masina versatila si foarte ieftina pentru ceea ce ofera, insa Skoda KODIAQ se descurca mai bine, si ofera mult mai multe in banii pe care-i platesc clientii pentru a o cumpara.