BCR Romania: Foarte Serios AVERTISMENT pentru TOTI Clientii

BCR Romania are un foarte serios avertisment pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce trebuie sa stii despre cat de important este el.

BCR Romania interceptare

BCR Romania este cea mai mare banca din Romania, conform celor declarate de catre institutia bancara, iar pentru toti clientii sai din tara are un avertisment despre care toata lumea trebuie sa stie. Vorbim despre un avertisment care vizeaza oamenii ce vor sa aiba datele in siguranta, oamenii care nu vor sa fie expusi riscurilor de a avea banii furati din conturi prin atacurile informatice pe care foarte multi hackeri le desfasoara in momentul de fata prin internet.

BCR Romania ii avertizeaza pe clientii sai din toata tara in legatura cu pericolul privind interceptarea email-urilor ca metoda de a sustrage datele oamenilor, si a obtine acces la conturile acestora. BCR Romania spune ca interceptarea email-urilor este una dintre cele mai folosite metode de frauda in momentul de fata, si ca hackerii pot avea acces la informatii confidentiale atat ale oamenilor obisnuiti, cat si ale companiilor mari, fara vreo diferenta.

BCR Romania: Foarte Serios AVERTISMENT pentru TOTI Clientii

BCR Romania spune ca hackerii intercepteaza email-uri, si folosesc tehnici prin care falsifica numele expeditorului unui email, astfel incat mesajul sa para ca vine de la un expeditor de incredere, cand de fapt nu e asa. In general aceste email-uri contin documente de plata, in care sunt trecute conturile bancare ale hackerilor, sau documente malitioase, si in cazul companiilor se trimit bani in conturile hackerilor pentru facturi fictive, iar in cazul utilizatorilor obisnuiti se exploateaza calculatoarele.

BCR Romania spune ca problema cea mai mare cu aceste tipuri de atacuri este la companiile mari, care pot ajunge sa ramana foarte rapid fara bani daca ai lor angajati nu sunt atenti la identitatea celor care le trimit mesajele. BCR Romania spune deasemenea ca uneori poate dura si cateva zile bune pana cand o companie isi da seama ca a fost pacalita, insa pana atunci blocarea transferurilor nu mai e posibila, iar banii ar putea fi pierduti pentru totdeauna.

BCR Romania incearca sa ii ajute pe clientii sai, de toate felurile, sa ramana in siguranta in aceasta perioada in care tot mai multe fraude online au loc, asa ca trebuie sa incercati sa fiti mereu in siguranta.