Huawei P50 Pro: SURPRIZA la care Nu se mai Asteptau Clientii

Huawei P50 Pro va fi lansat cu o surpriza mare la care nu s-ar fi asteptat clientii din toata lumea, iata ce urmeaza sa ajunga cu noile telefoane.

Huawei P50 Pro dublura

Huawei P50 Pro este urmatorul model important de telefon la care compania Huawei lucreaza in momentul de fata, si vorbim despre un telefon care este pregatit pentru a fi lansat in prima parte a anului 2021 pentru toata lumea. In ciuda faptului ca Huawei P50 Pro este pregatit cu foarte multe noutati pentru toata lumea, se pare ca va avea o surpriza la care nu multi dintre clientii care il vor nu se prea asteptau, iar asta pentru ca vine ca o noutate foarte interesanta.

Huawei P50 Pro urmeaza sa aiba atat Android, cat si Harmony OS integrate de catre compania Huawei pentru clientii din toata lumea, insa asta nu inseamna ca vor exista doua sisteme de operare separate, ambele avand acelasi cadru. Mai exact, Harmony OS este bazat deasemenea pe Android, fiind doar modificat astfel incat sa nu mai existe aceasta denumire prin alertele si meniurile sale, ceea ce a fost descoperit de catre unii dezvoltatori de aplicatii.

Huawei P50 Pro: SURPRIZA la care Nu se mai Asteptau Clientii

Huawei P50 Pro ar urma, deci, sa fie pus la vanzare cu doua versiuni ale Android care sunt, teoretic, acelasi sistem de operare, doar ca build-urile vor fi diferite, cei de la Huawei folosind o versiune mai veche a Android. In ciuda acestui lucru, cei care au acum o versiune a Android instalata in propriile modele de telefoane, vor beneficia pe Huawei P50 Pro de un Harmony OS care avea la baza cam fix acelasi lucru, dar asta e o surpriza foarte mare pentru multi.

Huawei P50 Pro nu va avea un sistem de operare complet diferit in Harmony OS, ci doar o versiune a Android care este usor modificata in comparatie cu ceea ce exista in momentul de fata pentru toata lumea. E posibil ca aceasta versiune modificata a Android sa fie doar un punct de plecare pentru Harmony OS, si in viitor sa fie facut un sistem de operare complet diferit, insa in cazul Huawei P50 Pro nu va fi vorba chiar despre asa ceva.

Huawei P50 Pro va fi prezentat undeva in primavara acestui an, probabil prin martie, iar lansarea ar putea avea loc in luna aprilie, daca nimic nu se va schimba in comparatie cu anul trecut.