DIGI Mobil: Anunt OFICIAL cu o Veste PROASTA pentru Clienti

DIGI Mobil a facut un anunt oficial pentru clientii din toata Romania, iar separat de vestile grozave, aduce si una proasta pentru multi dintre ei.

DIGI Mobil taxare

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, avand milioane, peste milioane, de clienti in toata tara, iar saptamana trecuta a facut un anunt oficial pentru toti. Mai exact, cei de la DIGI Mobil si-au anuntat clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca inclusiv dupa data de 1 ianuarie 2021 se vor bucura de roam like at home in Marea Britanie, dar si ca tarifele pentru date vor scadea in spatiul SEE.

DIGI Mobil a anuntat totodata si faptul ca nu va renunta la suprataxa pe care o pecepe pentru consumul facut in roaming de catre clientii sai din toata Romania atunci cand se afla in afara tarii. DIGI Mobil a impus o suprataxa pentru beneficiile primite in roaming de catre clienti deoarece abonamentele sale ieftine din Romania nu acopera si costurile beneficiilor oferite in roaming.

DIGI Mobil: Anunt OFICIAL cu o Veste PROASTA pentru Clienti

DIGI Mobil a obtinut de la ANCOM acordul de a avea aceasta suprataxa pentru roaming, el fiind prelungit pana in 1 iunie 2021, si ea nu va disparea prea curand, tocmai pentru ca abonamentele sunt foarte ieftine. Restul operatorilor de telecomunicatii din Romania nu ofera vreun beneficiu in roaming la abonamente, sau extraoptiuni prepay, de doar 5 euro pe luna, sau mai mici, astfel ca DIGI Mobil le ofera, dar cu acea suprataxa aplicata pentru clienti.

DIGI Mobil nu a avut alta solutie decat sa aplice aceasta suprataxa pentru a-si putea acoperi costurile cu furnizarea beneficiilor de roaming pentru clienti, iar asta deoarece abonamentele salea au preturi maxime de 5 euro pe luna. Daca ar fi avut abonamente mai scumpe, cei de la DIGI Mobil ar fi putut renunta la suprataxa lunara pentru roaming, insa mai important e ca romanii sa aiba servicii ieftine in tara decat sa se elimine suprataxa de roaming in strainatate.

DIGI Mobil nu a dat vreodata de inteles ca va renunta la suprataxa pentru roaming pentru clientii sai din toata Romania, si e improbabil ca asta sa se intample atat timp cat preturile abonamentelor sale vor ramane atat de mici.