WhatsApp: AVERTIZARE Serioasa pentru MILIOANE de Utilizatori

WhatsApp este in centrul unei avertizari foarte serioase pentru milioane de utilizatori din intreaga lume, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

WhatsApp spargere

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, cu peste 2 miliarde de utilizatori activi in intreaga lume, iar pentru toata lumea vine astazi o alerta despre care trebuie sa stie chiar in acest moment. Mai exact, vorbim despre un nou tip de atac distribuit prin WhatsApp care ii vizeaza pe oameni din intreaga lume, si acesta are la baza pacalirea lor ca au avut telefoanele sparte de catre hackeri, cand in realitate e vorba doar despre texte trimise de catre necunoscuti.

WhatsApp este plina de oameni rau voitori, astfel ca mesaejele precum cel de mai jos sunt distribuite la scara larga, si exista foarte multi care le cred, se sperie, si in naumite cazuri cedeaza usor bani, sau acces la conturi. Problema este una foarte mare pentru ca anumiti oameni sunt speriati si pacaliti ca le-a fost spart contul de WhatsApp, sau telefonul, si ofera acces la date pentru a fi lasati in pace de catre hackeri, dar de fapt abia atunci au furat ceea ce este mai important.

WhatsApp: AVERTIZARE Serioasa pentru MILIOANE de Utilizatori

WhatsApp spargere telefoane

WhatsApp este de ani de zile folosita pentru a se distribui mesaje de acest gen catre oameni, chiar daca ele arata “de la o posta” ca sunt in totalitate false, dar nu toata lumea isi da seama de acest lucru. Mesajele sunt facute in diverse limbi, insa toate au fix aceeasi baza, cu spargerea WhatsApp, a camerei, a sistemului de fisiere, si per total vorbim despre mesaje care arata foarte ciudat, dar care totusi reusesc sa pacaleasca, si sa sperie oamenii.

WhatsApp a avut pana acum foarte multe atacuri care implicau pacalirea oamenilor sa isi cedeze codurile de acces la conturi, insa iata ca se mai schimba tactica pentru a pacali si mai multe persoane. Desigur ca totul tine in principal de victima, si nu de atacator, iar asta pentru ca doar utilizatorii de pe WhatsApp se pot lasa pacaliti de mesajele de acest gen, iar daca ei nu le-ar crede, atacurile de acest gen nu ar avea vreun succes.

WhatsApp nu poate opri mesajele de acest gen, asa ca daca primiti vreunul care arata precum cel din imaginea de mai sus, ar fi bine sa nu va incredeti ca sunteti contactati de catre cineva care chiar v-a spart telefonul.