iPhone 12: SUCCES Neasteptat de Mare fata de Seria iPhone 11

iPhone 12 SUCCES iPhone 11

iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max au un succes neasteptat de mare in comparatie cu seria iPhone 11, lansata in cursul anului trecut de catre compania Apple, sau cel putin asta ne arata noi informatii venit cu privire la evolutia vanzarilor telefoanelor.

Seria iPhone 12 se bucura de vanzari mai mari decat cea iPhone 11 in primele 6 saptmaani dupa lansare, iar graficul de mai jos al analistilor arata destul de clar cum s-au descurcat ambele serii de telefoane in primele 6 saptamani dupa ce au fost puse in vanzare pe piata.

iPhone 11 a avut vanzari mai bune decat iPhone 12 doar in a doua saptamana dupa lansare, compania Apple gandind diferit cele 2 lansari, insa in rest lucrurile au mers mult mai bine pentru noua serie de telefoane, diferentele parand sa fie destul de mari intre ele.

iPhone 12 s-ar fi vandut, din momentul lansarii si pana acum, cu aproximativ 21% mai bine decat seria iPhone 12, ceea ce inseamna miliarde de dolari in plus in incasari pentru Apple, si sute de milioane in profit, clientii parand sa fie innebuniti dupa noile modele de telefoane.

iPhone 12 SUCCES iPhone 11 vanzari

Apple a reusit cu seria iPhone 12 sa convinga mai multi oameni sa-i cumpere produsele, iar integrarea 5G ar putea fi unul dintre elementele importante care au stat la baza deciziei multora de a cumpara noile modele, ceea ce confirma, pana la urma, faptul ca decizia fost una buna.