DACIA Duster: Vestea GROZAVA pentru Modelul SPECIAL din 2021

DACIA Duster este in centrul unei vesti grozave pentru modelul special care va fi lansat de catre producator, iata ce schimbari uriase va aduce.

DACIA Duster mare

DACIA Duster unul dintre cele mai popular modele de SUV-uri in momentul de fata, iar asta e normal din moment ce vorbim despre o masina versatila care este vanduta si la un pret foarte acceptabil. Desi DACIA Duster se vinde foarte bine in cam toata europa, cei de la DACIA au planuri mari pentru viitor, iar in cursul anului 2021 vor sa lanseze un nou model care va veni cu o schimbare speciala pentru aceste tipuri de masini, mai exact va avea 7 locuri pentru pasageri.

DACIA Duster in aceasta noua versiune nu are deocamdata vreo denumire stabilita de catre cei de la DACIA, insa e posibil sa vorbim despre DACIA Grand Duster, sau vreo alta denumire pompoasa. Desi se spune ca acest model al DACIA Duster va inlocui Lodgy, realitatea este ca el e bazat pe platforma CMF-B care va fi folosita in DACIA Duster 3 peste cativa ani, si e gandit pentru a oferi versatilitate pentru clienti, in limitele posibilitatilor.

DACIA Duster: Vestea GROZAVA pentru Modelul SPECIAL din 2021

DACIA Duster in versiunea cu 7 locuri urmeaza sa fie prezentata in 2021, probabil undeva pe la jumatatea anului, dupa ce vor incepe vanzarile pentru Logan 3, Sandero 3, dar si Spring, prima masina electrica a DACIA. Utilizarea platformei CMF-B este ceva de asteptat pentru aceasta noua versiune a DACIA Duster, iar asta pentru ca vorbim despre o masina cu mult diferita fata de cea pe care o stim in momentul de fata, ea urmand a fi mai lunga, si poate mai lata.

DACIA Duster cu 7 locuri ar putea fi un preambul pentru DACIA Duster 3, care va veni tot cu platforma CMF-B, insa cu multe alte noutati, care ar putea sa nu ajunga totusi in modelul acesta din 2021. Versiunea cu 7 locuri a DACIA Duster ar trebui sa fie lansata inainte ca modelul facelift al celorlalte modele va fi pus in vanzare, asa ca va fi foarte interesant de vazut cum anume a gandit DACIA toate aceste lansari importante pentru masinile la care a lucrat pana acum.

DACIA Duster se vinde in zeci de mii de exemplare anual, cererea fiind mare chiar si in timpul pandemiei de Coronavirus, dar nimeni nu stie cat succes ar putea avea modelul cu 7 locuri pentru pasageri.