Primele telefoane iPhone pliabile sunt in dezvoltare la Apple deja

iphone pliabil apple

Primele modele de telefoane iPhone pliabile sunt deja in plin proces de dezvoltare la compania Apple, americanii avand deja prototipuri atat de avansate incat doua dintre ele au trecut deja de testele de rezistenta, si avanseaza in urmatoarea faza de testare.

Apple testeaza aceste modele ale iPhone in China, fazand o balama speciala pentru doua modele care au trecut de faza de testare a rezistentei, aceasta fiind una dintre problemele cele mai mari cu telefoanele de acest gen, dupa cum am vazut deja la compania Samsung.

Primul model de telefon iPhone pliabil are un ecran dual, adica doua ecrane sunt conectate unul langa celalalt printr-un mecanism de tip balama, insa in ciuda acestui design, ele ar fi extrem de apropiate unul de celalalt si par a forma un singur ecran, desigur cu o interfata speciala.

Al doilea prototip de telefon iPhone pliabil este similar cu Samsung GALAXY Z Flip, adica un ecran dreptunghiular lung poate fi indoit pentru a i se reduce dimensiunile, si desigur ca foloseste un ecran OLED flexibil de la Samsung, ceea ce e normal din moment ce ele au succes atat de mare.

“Apple dezvoltă două dispozitive noi, dintre care unul este un model cu ecran dublu, excluzând un model pliabil, iar celălalt este un model cu un pli concav, similar cu Galaxy Z Flip de la Samsung sau Moto RAZR de la Lenovo. În prezent, carcasele acestor două dispozitive pliabile sunt testate la fabrica Foxconn din Shenzhen, deoarece nu sunt telefoane mobile incomplete, ci sunt folosite pentru a testa durabilitatea balamalei pliabile.”

Avand in vedere ca ambele telefoane iPhone au trecut prin acest test extrem de important al rezistentei, acum americanii vor decide care dintre ele este suficient de bun pentru a fi dezvoltat intr-o versiune finala care sa fie lansata pe piata, doar ca nimeni nu stie clar cand.