Samsung: Decizia IMPORTANTA luata pentru Telefoane in 2021

Samsung a luat o decizie foarte importanta pentru viitoarele sale modele de telefoane, iata ce vrea sa faca in 2021 pentru utilizatorii din toata lumea.

Samsung note 2021

Samsung a luat o decizie foarte importanta pentru viitoarele sale modele populare de telefoane mobile, iar asta in ciuda tuturor zvonurilor care sugerau ca viitorul va fi unul complet diferit fata de cel de acum. Mai exact, se pare ca pentru anul 2021 compania Samsung vrea sa mentina la vanzare telefoanele din seria Note, una care este anuntata de cativa ani ca fiind pe cale de disparitie, insa in fiecare an se tot gasesc motive pentru ca ea sa ramana la vanzare.

Samsung nu vrea inca sa renunte la telefoanele din seria Note pentru ca exista destui oameni dispusi sa plateasca sume uriase pentru a cumpara aceste modele de telefoane, chiar daca vanzarile nu sunt mari. Segmentul business este unul foarte important pentru cei de la Samsung, si chiar daca seria Note nu e la fel de importanta precum cea S, compania vrea totusi sa aiba doua lansari de modele premium in fiecare an, chiar si cu modelele pliabile disponibile deja.

Samsung: Decizia IMPORTANTA luata pentru Telefoane in 2021

Samsung face totusi pasi importanti spre eliminarea seriei Note la un moment dat, luand aparent decizia de a permite folosirea unui stylus cu telefoanele din seria Galaxy S, o schimbare extrem de importanta. Desigur ca nu va fi integrat un stylus in telefoanele din seria Galaxy S de catre compania Samsung, iar asta pentru ca deocamdata nu vrea sa faca lucrurile prea evidente in ceea ce priveste disparitia seriei Note, chiar daca asta e foarte clar.

“Samsung confirmă planurile de a aduce unele dintre cele mai îndrăgite caracteristici ale Galaxy Note în mai multe categorii de dispozitive în 2021. Ne menținem angajamentul de a oferi cea mai bună experiență mobilă consumatorilor noștri și vom continua să ascultăm activ și să luăm în considerare feedback-ul consumatorilor în toate inovațiile noastre de produse. Nu putem împărtăși alte detalii în acest moment.”

Samsung are totusi planuri importante cu privire la viitoarele sale telefoane, si este de asteptat ca modelele pliabile sa inlocuiasca in totalitate seria Note in cativa ani, iar asta pentru ca ele sunt tot mai populare. Samsung trebuie sa gaseasca totusi o solutie de a le vinde la preturi mai mici decat cele actuale, dar pe masura ce tehnologia va evolua, e posibil ca ea sa devina mult mai accesibila, si de aici incolo va fi cale libera pentru disparitia seriei Note.

Samsung a pregatit chiarla inceputul acestei luni o lansare foarte importanta pentru seria Samsung GALAXY S21, asa ca vom afla foarte curand unele dintre planurile sale.