WhatsApp: Anuntul OFICIAL care ii ULUIESTE pe TOTI Oamenii

WhatsApp a facut un anunt oficial cu care uluieste pe toata lumea, iata ce a dezvaluit compania Facebook, si cat de mult conteaza pentru toata lumea.

WhatsApp adunare

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din lume in momentul de fata, peste 2 miliarde de persoane folosind aplicatia in momentul de fata, iar acest lucru a fost pe deplin vizibil in seara Anului Nou. Cei de la Facebook au publicat informatii cu privire la nivelul de utilizare inregistrat pentru WhatsApp in ziua ajunului Anului Nou, dar si pe parcursul noptii, iar informatiile ne arata ca lumea a fost intr-adevar conectata mai mult prin internet.

WhatsApp a inregistrat 1.4 miliarde de apeluri voce si video in 31 decembrie, cel mai mare numar din oricare alta zi de pana acum, si asta pentru ca in mai toata lumea au fost restrictii care au tinut oamenii in case. Fata de aceeasi zi a anului 2019, WhatsApp a inregistrat o crestere de 50% a numarului de apeluri voce si video, ceea ce reprezinta sute de milioane de apeluri noi facute intr-o singura zi, iar asta ne arata amploarea pe care inca o are pandemia de Coronavirus.

WhatsApp: Anuntul OFICIAL care ii ULUIESTE pe TOTI Oamenii

WhatsApp adunare oameni

WhatsApp a fost de departe cea mai folosita aplicatie a Facebook pentru comunicare in ziua Anului Nou, si cel mai probabil cea mai utilizata din intreaga lume intr-o zi speciala pentru miliarde de oameni. Inca de la debutul pandemiei de Coronavirus foarte multi oameni au inceput sa foloseasca WhatsApp pentru apeluri voce si video, iar asta petnru ca platforma e foarte populara, si e simplu sa suni pe oricine prin acest mod, deci multa lume o face.

WhatsApp a fost folosita de atat de multa lume si multumita unor schimbari din 2020 care au adus posibilitatea de a face apeluri video cu mai multe persoane, ceea ce se dovedeste a fi extrem de important, in final. WhatsApp s-a schimbat foarte mult in timpul pandemiei de Coronavirus, si este de asteptat ca aceste modificari sa nu se opreasca pentru ca lumea are nevoie de metode de comunicare in masa, care sa fie si foarte usor de folosit.

WhatsApp are pregatite o serie de noi actualizari foarte importante in cursul urmatoarelor saptamani, asa ca nu ramane decat sa asteptam si sa vedem ce a fost pregatit de catre cei de la Facebook pentru noi.