BCR Romania: Vestea GROZAVA pentru Clienti la Inceputul 2021

BCR Romania are foarte multi clienti vizati in continuare de o veste grozava pentru clienti la inceputul anului 2021, iata ce inca mai ofera gratuit.

BCR Romania noroc

BCR Romania este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, iar pentru foarte multi dintre ei vine o veste grozava la inceput de an 2021, una despre care foarte multa lume ar trebui sa stie. Mai exact, cei de la BCR Romania vor continua si in ianuarie 2021 concursul special pe care il au cu VISA, si care are foarte multe premii grozave care sunt disponibile pentru romani, asta desigur daca respecta regulamentul impus de catre banca.

BCR Romania le cere romanilor care au carduri VISA sa isi instaleze aplicatia George pentru telefoanele lor, aceasta fiind prima conditie pentru a putea participa la acest concurs special care este organizat in momentul de fata. A doua conditie este ca romanii sa faca cumparaturi de minim 30 de LEI cu un card VISA, iar asa au sansa de a castiga unul dintre cele 3000 de premii disponibile, o buna parte dintre ele fiind deja castigate de catre unii clienti.

BCR Romania: Vestea GROZAVA pentru Clienti la Inceputul 2021

BCR Romania le spune mai apoi clientilor ca trebuie sa intre in sectiunea VISA & Play din aplicatia George pentru a actiona o roata a norocului, aceasta fiind cea prin care sunt oferite unele dintre premiile cele mai bune. BCR Romania spune ca ai sai clienti pot castiga pana pe 31 ianuarie 2021 vouchere Vodafone in valoare de 200 de LEI fiecare, sau vouchere Carturesti in valoare de 100 de LEI fiecare, deci aveti ce sa cumparati, daca sunteti interesati.

BCR Romania ofera si vouchere in valoare de 300 de LEI fiecare pentru primiii 1000 de clienti care rezolva un puzzle din cadrul aplicatiei sale, acest premiu fiind oferit in mod garantat pentru cei care reusesc sa rezolve puzzle-urile. In final, cei care rezolva puzzle-urile sunt in mod automat inscrisi in tombola finala a celor de la BCR Romania, aceasta avand drept premii 10 telefoane Samsung GALAXY S20 Plus, iar ele nu au nevoie de prea multa detaliere.

BCR Romania mai desfasoara aceasta campanie pana pe data de 31 ianuarie 2021, deci aveti in continuare foarte multe sanse de a castiga premiile care sunt puse in momentul de fata in joc.