iPhone 13 poate aduce 5G mai rapid inclusiv in Romania din 2021

iphone 13 5g mmwave romania 2021

iPhone 13 va aduce un 5G mai rapid in mult mai multe tari decat ceea ce este oferit in momentul de fata cu seria iPhone 12 a celor de la Apple, sau cel putin asta ne spun zvonurile de acum cu privire la viitoarele modele de telefoane ale companiei americane.

iPhone 13 va fi lansat in 2021, iar conform informatiilor de astazi, s-ar parea ca ar trebui sa aiba inclus un modem 5G cu tehnologie mmWave, cea care ofera vitezele de cativa Gbps pentru navigarea pe internet, si cea pentru care nu exista suport in pre amulte tari inca.

iPhone 12 are antenele 5G fabricate de catre o companie japoneza numita Murata, insa pentru iPhone 13 cei de la Apple vor cumpara antene 5G mmWave si de la o companie chinezeasca numite Qiqi, ambele urmand a produce suficiente pentru toti clientii.

iPhone 13 va avea antenele 5G mmWave produse de catre Qiqi pentru ca tot acolo sunt produse cele folosite de catre Qualcomm, astfel ca era logic pentru Apple a aleaga acelasi producator de componente de calitate pentru urmatoarea serie de telefoane pe care o va lansa.

iPhone 13 urmeaza sa vina cu o multitudine de noutati importante pentru toti clientii, iar compatibilitatea cu retele 5G mmWave din mai multe zone de pe glob este ceva ce ar putea creste substantial vanzarile inregistrate de catre telefoanele companiei Apple.