BANCA Transilvania: IMPORTANT Mesaj pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania are un foarte important mesaj pentru toti clientii sai din Romania, iata ce vrea sa le transmita tuturor in momentul de fata.

BANCA Transilvania mituri

BANCA Transilvania transmite astazi un foarte important mesaj pentru toti clientii sai din Romania, si e vorba despre ceva care ar trebui sa ajunga la ochii si urechile tuturor in aceasta perioada pentru ca este o informatie serioasa. Mai exact, cei de BANCA Transilvania ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu felul in care le poate fi util BT Pay in momentul de fata, si cum anume pot folosi sistemul de plati mobile disponibil prin aplicatie.

BANCA Transilvania incearca sa ii ajute pe clientii din toata Romania sa isi dea seama cat de utile sunt platile mobile pentru toata lumea, si de ce ar trebui sa se foloseasca de ele in viata de zi cu zi. Cei de la BANCA Transilvania spun ca exista mituri in ceea ce priveste platile mobile prin intermediul BT Pay, si incearca sa ajute lumea sa afle care sunt adevarurile din spatele acestui sistem de plati mobile folosit de sute de mii de oameni.

BANCA Transilvania: IMPORTANT Mesaj pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania stie foarte bine ca in ultimul an a explodat plata cu telefonul mobil din cauza pandemiei de Coronavirus, si vrea sa ii incurajeze si pe alti clienti sa inceapa sa le faca. BANCA Transilvania spune in primul rand ca nu se plateste niciun fel de comision la plata mobila cu telefonul prin BT Pay, totul fiind identic cu plata folosind un card banca,r cand vine vorba de comisioane, doar ca experienta e mai simpla, mai rapida, fara PIN.

BANCA Transilvania face bine ca incearca sa demonteze acest mit foarte vechi cu care se confrunta in general sistemele de plati mobile, multa lume crezand ca ele aduc comisioane in plus, dar asta e fals. Realitatea este ca sistemele de plati mobile aduc doar beneficii, nu si surprize neplacute cand vine vorba despre comisioane, si asta ii poate ajuta pe multi sa faca alegerea potrivita.

BANCA Transilvania ofera BT Pay ca solutie de plati mobile pentru clientii cu telefoane Android, insa are deasemenea implementat suport pentru Apple Pay, sau Google Pay, deci exista cate ceva pentru fiecare.