iPhone 12 Mini are Vanzari cu Mult sub Asteptarile Apple

iphone 12 mini vanzari asteptari apple

iPhone 12 Mini are vanzari cu mult sub asteptarile celor de la Apple, conform unor informatii venite de la CIRP, o companie specializata si pe analizarea vanzarilor de pe piata telefoanelor mobile, noul model de telefon nefiind tocmai favoritul clientilor.

iPhone 12 Mini pare sa inregistreze doar undeva pe laa 5% – 7% din vanzarile totale de telefoane iPhone ale companiei Apple, ceea ce e foarte putin din moment ce asteptarile au fost foarte mari pentru acest model de telefon, dar se pare ca tot modelele cu ecrane mari sunt in preferintele consumatorilor.

iPhone 12 a fost modelul din serie care s-a vandut cel mai bine dintre toate, cu un total de 27% din vanzarile inregistrate in SUA de catre telefoanele lansate in toamna anului trecut, si asta e normal, pentru ca si iPhone 11 s-a vandut foarte bine in cursul anului trecut.

iphone 12 mini vanzari asteptari apple grafic

“Modelele ‌IPhone 12‌ au obținut o pondere semnificativă la lansare, dar cu rezultate mixte, deoarece asiPhone 12 mini‌ pare să se fi pierdut printre celelalte modele “, a declarat Josh Lowitz, partener CIRP și cofondator.” Apple a lansat nu numai o gamă mai largă de Modele noi ca niciodată și, de asemenea, au împărțit lansarea în două perechi de modele, astfel încât comparația cu lansările anterioare este dificilă. În plus, Apple a lansat un nou iPhone SE la începutul anului, complicând și mai mult gama.”