eMAG: Reducere la Samsung GALAXY S21 oferita la Precomanda

eMAG a facut un anunt foarte important pentru clientii care vor sa cumpere Samsung GALAXY S21, iata ce reducere este oferita chiar de la precomanda.

eMAG Reducere Samsung GALAXY S21 Precomanda

eMAG va fi unul dintre primele magazine din Romania care va avea Samsung GALAXY S21 disponibil pentru precomanda, dar si livrare, insa inainte ca asta sa se intample, aflam deja despre o reducere oferita pentru el. Mai exact, cei de la eMAG detaliaza in aceasta pagina faptul ca pentru telefoanele Samsung GALAXY S21 se ofera un voucher cadou in valoare de 200 de LEI pentru cei care se inregistreaza pentru a fi anuntati cand se deschid precomenzile pentru telefoane.

Samsung GALAXY S21 va avea, deci, pretul redus cu 200 de LEI multumita acesuti voucher pe care eMAG il ofera pentru romanii care se inscriu in formularul din acea pagina inainte de lansarea telefonului. V-am spus inca de ieri ca lansarea Samsung GALAXY S21 va avea loc in data de 14 ianuarie, anuntul oficial fiind facut de catre compania Samsung ieri, iar eMAG e unul dintre principalii sai parteneri, deci e normal sa aiba telefoanele la precomanda.

eMAG: Reducere la Samsung GALAXY S21 oferita la Precomanda

eMAG a avut mai totdeauna diverse oferte pentru telefoanele Samsung noi cand acestea au fost lansate, iar cu seria Samsung GALAXY S21 nu vedem ceva diferit, doar ca reducerea e oferita chiar din momentul precomenzii. Tot ce trebuie sa faca oricare dintre romanii interesati de Samsung GALAXY S21 este sa mearga in aceasta pagina, sa se inscrie prin acel formular, si vor primi un voucher, apoi vor putea folosi acel voucher pentru precomanda, probabil in 14 ianuarie.

Samsung GALAXY S21 va fi lansat pe 14 ianuarie in cadrul unui eveniment online, insa nimeni nu stie foarte clar cand ar urma sa aiba loc punerea in vanzare, putand fi vorba despre o asteptare de 2/3 saptamani. Cei de la eMAG spun ca voucherele pentru cumpararea Samsung GALAXY S21 cu pret redus vor fi oferite dupa evenimentul de lansare, si vor putea fi folosite doar o singura data pentru precomanda, deci trebuie sa aveti intentia ferma de a cumpara telefoanele de la ei.

eMAG nu e tocmai cunoscut ca un magazin cu cele mai mici preturi la produse, deci e posibil ca seria Samsung GALAXY S21 sa fie mai scumpa acolo decat in alte locuri, iar acel voucher sa nu valoreze prea mult.