Fortnite: Doua noi Arme SECRETE Descoperite pentru Jucatori

fortnite arme secrete

Fortnite are doua noi arme secrete descoperite pentru jucatorii din intreaga lume, si vorbim despre o dezvaluire extrem de interesanta menita sa ne arate cum se va modifica experienta de joc de care vor avea parte foarte multi dintre cei care sunt activi in cadrul titlului.

Fortnite are descoperite in codul sau sursa doua arme numite Run Gun SMG si Slurp Bazooka, desi despre a doua nu se stie 100% sigur daca va mai fi oferita de catre cei de la Epic Games, sau daca ea va fi lansata in perioada urmatoare pentru toti jucatorii.

Fortnite are arma Run Gun SMS bazata pe Rapid Fire SMG, astfel ca multi vor sti cum sa o foloseasca pentru a maximiza impactul pe care aceasta o are in momentul in care este folosita, ceea ce pana la urma este si rolul sau principal in cadrul acestui joc.

Fortnite are deasemenea un nou efect special care ar urma sa fie oferit pentur jucatori, acesta avand denumirea Freeze AR in codul intern al jocului, iar conform informatiilor descoperite, ar urma sa blocheze in loc jucatorii care sunt atacati cu el.

Fortnite are toate aceste noutati pregatite pentru lansare in perioada imediat urmatoare pentru jucatorii din intreaga lume, astfel ca ramane doar sa vedem cand va decide compania ca este momentul oportun pentru a lansa noutatile pentru noi toti.