WhatsApp: ATENTIE! Ce esti OBLIGAT sa Faci la Inceputul 2021

WhatsApp incepe anul 2021 cu o foarte mare schimbare pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce ne obliga pe toti sa facem chiar din primele saptamani.

WhatsApp obligatoriu

WhatsApp incepe anul 2021 cu o schimbare foarte mare pe care o impune pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume, ea facandu-si deja aparitia in versiunea beta a aplicatiei pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Mai exact, vorbim despre noii termeni si conditii pentru utilizarea WhatsApp incepand cu anul 2021 cand va fi implementat un nou sistem de notificari pentru aplicatie, dar vom vedea mai mult ca sigur si reclame integrate.

WhatsApp obliga toti utilizatorii sa accepte acesti termeni si conditii de folosire ai aplicatiei de mesagerie, in caz contrar fiind restrictionat accesul la aplicatie, ceea ce vine ca o surpriza pentru foarte multa lume. WhatsApp face schimbarea de termeni si conditii special pentru a putea implementa noul sau sistem de notificari, pe care unii il vad ca o noua metoda de a aduce reclamele in aplicatie, doar ca nu prin bannere publicitare, ci prin mesaje promotionale trimise catre toata lumea.

WhatsApp: ATENTIE! Ce esti OBLIGAT sa Faci la Inceputul 2021

WhatsApp obligatoriu termeni conditii

WhatsApp vrea sa foloseasca noul sistem global de notificari pentru a comunica mai usor cu toti utilizatorii sai, chiar daca asta inseamna ca ii va supara pe unii cu modul in care alege sa implementeze totul. Deocamdata nu stim 100% sigur cum va fi implementat totul de catre WhatsApp pentru cei care folosesc aplicatia, insa din moment ce deja se schimba termenii si conditiile de utilizare ai aplicatiei, e clar ca lansarea sistemului e foarte aproape.

WhatsApp a surprins multa lume cu decizia de a implementa acest sistem nou de notificari, si pana la urma poate ca el trebuia sa vina intr-un final, avand in vedere ceea ce se intampla cu aplicatia. Din pacate, foarte multe informatii false se tot distribuie prin intermediul aplicatiei WhatsApp in fiecare zi, tot mai multi utilizatori sunt pacaliti de ceea ce apare pe acolo, si asta e o problema extrem de mare, care poate chiar sa puna in pericol vietile multor oameni, din pacate.

WhatsApp va lansa acest sistem nou de notificari atat pe iPhone, cat si pe Android, asa ca ramane doar sa vedem cum anume urmeaza sa fie oferit totul pentru noi, si cat va dura pana cand el va fi gata.