DIGI Mobil: Decizia IMPORTANTA pentru MILIOANE dintre Romani

DIGI Mobil a luat o decizie foarte importanta pentru milioane dintre romani, iata ce a decis sa faca, si ce impact are masura pe care a anuntat-o.

DIGI Mobil tranzitie

DIGI Mobil este unul dintre marii operatori de telefonie mobila din Romania in momentul de fata, avand si cele mai bune oferte de pe piata noastra, succesul din tara oferindu-i curajul de a ajunge si in alte tari europene. Mai exact, DIGI Mobil are subsidiare in Italia, Ungaria si Spania, iar pentru cea din prima tara a fost auntata o foarte mare schimbare care ii poate convinge pe milioanele de romani de acolo sa ii devina clienti de anul acesta, sau sa aiba o experienta mai buna.

DIGI Mobil a anuntat incheierea unui acord cu Vodafone Italia pentru a-i folosi infrastructura mobila in toata tara, facand trecerea de la TIM, a carei retea era folosita pana acum pentru serviciile de telefonie mobila. DIGI Mobil face aceasta schimbare ca o surpriza totala pentru clientii din Italia, dar si pentru potentialii clienti, insa ea vine ca o veste grozava pentru ca trecerea la noua infrastructura a Vodafone Italia poate aduce servicii mai bune pentru clienti.

DIGI Mobil: Decizia IMPORTANTA pentru MILIOANE dintre Romani

DIGI Mobil este operator MNVO in Italia, adica nu are infrastructura proprie, ci doar o foloseste pe cea a operatorilor locali, iar tranzitia catre reteaua celor de la Vodafone va deveni activa din data de 17 ianuarie 2021. Cei de la DIGI Mobil spun ca tranzitia de la reteaua TIM la cea Vodafone va fi facuta gradual in cursul lunilor ianuarie si februarie, deci e posibil ca serviciile de telefonie mobila oferite de catre operator sa fie afectate partial.

DIGI Mobil nu a spus in comunicatul de presa acest lucru, insa unele publicatii din presa italiana sustin ca suportul 3G pentru clienti va fi dezactivat ca parte a acestei tranzitii, iar toti vor fi obligati sa foloseasca reteaua 4G a Vodafone. Asta nu e neaparat un lucru rau pentru cei care au telefoane compatibile si cu retelele 4G, DIGI Mobil oferindu-le o calitate superioara pentru servicii, dar desigur cu limitele impuse de catre funcitonarea unui operator MNVO intr-o tara.

DIGI Mobil a luat o decizie foarte buna pentru clientii sai din toata Italia cu aceasta tranzitie catre reteaua celor de la Vodafone, asa ca vorbim doar despre vesti bune anuntate pentru toti clientii.