LUNA: VIDEO UIMITOR al NASA care a SURPRINS Toata Omenirea

LUNA este in centrul unui clip video uimitor publicat de catre NASA, iata cum a fost surprinsa toata omenirea de ceea ce a dezvaluit agentia spatiala.

LUNA este de departe cel mai important obiect din univers pe care NASA vrea sa il exploreze indeaproape in cursul urmatorilor ani, agentia spatiala americana publicand si un clip video pentru a-si explica unele dintre planuri. Luna urmeaza sa fie vizitata din nou de catre astronauti undeva aproape de 2025, insa pana atunci NASA intentioneaza sa organizeze o serie de misiuni care vor duce echipamente pe satelitul natural al Pamantului pentru a pregati aceasta misiune.

LUNA va fi vizitata intai de catre o serie de nave spatiale pe care NASA le va trimite pentru a testa sistemele care ar urma sa duca astronautii acolo, dar care sa si permita readucerea lor inapoi pe Pamant. Separat de asta, cei de la NASA vor sa testeze inclusiv capacitatea de a crea o colonie de oameni acolo, si vor trimite diverse echipamente care ar urma sa fie amplasate in locatii potrivite pentru facilita sustinerea vietii, dar totul depinde de felul in care vor aseleniza.

LUNA: VIDEO UIMITOR al NASA care a SURPRINS Toata Omenirea

LUNA este totusi doar primul pas in marele plan al NASA pentru a cuceri spatiul cosmic, iar asta pentru ca de acolo vrea sa ajunga si pe Marte, iar asta printr-un hub spatial care va sta intre ele. NASA vrea sa faca pe luna o colonie de astronauti care vor pleca mai apoi spre un hub spatial de unde vor lua o alta nava, si vor calatori spre Marte, iar clipul video de mai sus explica o parte din viziunea pe care o are agentia spatiala americana acum.

LUNA va devei gazda pentru oameni pana in 2030, cel mai probabil, daca NASA va reusi sa isi finalizeze planurile pentru a crea viitoarele structuri care pot fi amplasate acolo pentru a sustine viata unui grup mare de oameni. Aici sta o buna parte din problema celor de la NASA, pentru ca pe luna nu au materialele necesare pentru a crea asemenea structuri, iar de pe Pamant nu pot transporta tot, asa ca va fi interesant de vazut ce vor face.

LUNA va fi un prim pas spre colonizare si explorarea universului, asa cum a fost si acum cateva decenii, iar de aici am putea merge spre colonizarea Marte, sau vizitarea altor planete din sistemul solar.