Vodafone: Vestea INCREDIBILA pentru MILIOANE dintre Clienti

Vodafone este in centrul unui anunt cu o veste incredibila pentru milioane de clienti, iata ce decizie foarte importanta a fost dezvaluita oficial.

Vodafone discovery plus

Vodafone este in centrul unei vesti incredibile care vizeaza milioane de clienti din toata Romania, si e un anunt oficial care vine de la grupul de telecomunicatii, insa si de la partenerul cu care a organizat surpriza. Mai exact, cei de la Vodafone au incheiat un contract multianual pentru a aduce Discovery Plus in Europa, inclusiv in Romania, in cursul urmatorului an, ambele companii anuntand in mod oficial planul extrem de important.

Vodafone va lansa Discovery Plus in numai putin de 12 tari din Europa in cursul urmatorului an de zile, acestea fiind Marea Britanie, Germania, Turcia, Italia, Spania, Romania, Portugalia, Greecia, Cehia, Ungaria, Irlanda, Islanda. In baza acestui acord, nu mai putin de 100 de milioane de europeni vor avea acces la Discovery Plus in Europa, astfel ca platforma companiei americane va avea in sfarsit parte de distributia pe care a gandit-o de la bun inceput ea.

Vodafone: Vestea INCREDIBILA pentru MILIOANE dintre Clienti

Vodafone are deja prin Vodafone TV oferite ore de continut pentru clientii sai din Romania, si multe alte zone de pe glob, astfel ca includerea Discovery Plus e doar o decizie foarte buna care aduce si mai multe motive de a-i alege serviciile. Desigur ca pentru ca acest lucru sa se intample va trebui sa mai treaca aproape un an de zile, Vodafone si Discovery Plus pregatind totul pentru finalul acestui an in mai toate tarile din Europa in care va fi oferit.

Vodafone a finalizat in prima parte a anului 2020 achizitia UPC in Romania, si a inclus o varietate de continut pentru cei care au fost preluati ca parte a achizitiei, continuand sa adauge si posturi de televiziune in mod constant. Decizia de a oferi inclusiv Discovery Plus pe langa Netflix sau HBO Go ar putea aduce si mai multi clienti pentru Vodafone, mai ales ca va avea exclusivitate in ceea ce priveste acest serviciu, deci va avea si puterea de a convinge mai multa lume.

Vodafone nu a oferit deocamdata detalii cu privire la datele de la care Discovery Plus va fi disponibil in mod oficial, asa ca ramane sa vedem ce dezvaluiri vor mai veni cu privire la platforma de streaming.