BANCA Transilvania: SURPRIZA Uriasa, ce Ofera GRATUIT Astazi

BANCA Transilvania a anuntat astazi o surpriza uriasa pe care o ofera in mod gratuit pentru clientii din toata Romania, iata cum poti profita acum.

BANCA Transilvania jbl

BANCA Transilvania aer o surpriza uriasa pentru toti clientii sai din Romaina astazi, una care este oferita exclusiv pana la finalul acestei zile, si despre care ar trebui sa stie toti clientii sai chiar acum. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis sa organizeze o noua BT Pay Day, adica o zi in care clientii care fac tranzactii prin intermediul aplicatiei au sansa de a castiga un premiu oferit gratuit, desigur prin tragere la sorti, nu in mod automat.

BANCA Transilvania ofera pentru clientii din toata Romania posibilitatea de a castiga o boxa JBL daca decid sa faca astazi o tranzactie prin intermediul apliatiei BT Pay, insa nu se mentioneaza si despre ce fel de boxa e vorba. Totusi, cei de la BANCA Transilvania spun ca ofera o boxa JBL wireless pentru clientii din Romania care fac tranzactii prin BT Pay in cursul acestei zile, asa ca veti avea parte de un produs interesant de care sa va bucurati.

BANCA Transilvania: SURPRIZA Uriasa, ce Ofera GRATUIT Astazi

BANCA Transilvania a surprins multa lume cu decizia de a oferi o boxa JBL wireless pentru clienti in cadrul BT Pay Day, iar asta pentru ca anterioarele au avut premii mult mai mici oferite pentru toti clientii. Cei de la BANCA Transilvania au mai oferit in trecut premii consistente in cadrul acestui tip de concursuri, insa ultimele au fost ceva mai “sarace” din acest punct de vedere, ceea ce totusi nu e o surpriza chiar atat de mare pentru multi.

BANCA Transilvania inscrie automat orice persoane care fac plati cu  telefonul astazi oriunde in Romania, si avand in vedere cat de simplu se poate realiza tot, nu exista motive sa nu participati. In doar cateva secunde puteti inregistra o plata mobila cu BT Pay, iar apoi nu trebuie sa faceti altceva decat sa asteptati si sa vedeti daca ati fost suficient de norocos incat sa castigati premiul pe care banca a decis sa-l ofere in momentul de fata.

BANCA Transilvania va incheia concursul la ora 23:59, si nu se stie cand va organiza un alt concurs de acest gen, sau ce fel de premii va mai oferi, asa ca participati la el cat mai aveti ocazia.